Neler Yeni

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

Kolay gelsin, bol kazançların olsun diyorum öncelikli. Üzerime çok gelindiğini düşünüyorum. Önceki laptopu da kredi çekerek almıştık ve ucuz bir laptop olduğu için çok sorun yaşadık, babam da buna şahit oldu, thh süreçlerini bizzat o da yaşadı. "Baba gördün mü ucuz laptop aldık, başımıza bunlar geldi, daha pahalı bir laptop alalım, daha uzun seneler kullanayım." dedim, çünkü "Ucuz ürün alacak kadar zengin değiliz." felsefesi ile bakıyorum olaya. Pahalı olsun, iyi olsun diye düşünüyorum. Zaten dediğim gibi emekliye zam gelecek ve çektiğimiz kredinin taksidini karşılayabilecek, 10-12 ay taksit yaparız sanırım, faizi ne olur bilemiyorum.
Güzel kardeşim benim öncelikle teşekkür ederim.Emekli babana kredi çektiriyorsun bunu gel Adana'da bir yerde söyle yaşatmazlar seni senin üstüne gelirler kardeşim benim bak kredi çekmek haram sen müslüman bir insansın müslüman bir insana babasına hem de emekli babasına kredi çektirip laptop aldırmak gerçekten yakışmaz utanç verici bir şey ve siz bunu söylüyorsunuz ben çalışamam bilmem ne bakın yanlış anlamayın size kızmıyorum sadece babanıza üzülüyorum Allâh yardımcısı olsun o öldüğü zaman siz çalışmak zorunda kalıcaksınız hiç mi namus şeref utanma yok be yazık kardeşim o adama adam senin kölen mi ciddi söylüyorum adam senin kölen mi? Eğer evet dersen Allâh senin aileye sabır versin diyorum. Ah ulan ah biz burada 4 yıldır emek vererek her gün 16 saat çalışıyorum çok komik bir para alıyorum her gün 16 saat çalışmama rağmen, siz de babanıza kredi çektirin emekli babanıza altını çiziyorum emekli ah ne diyim hocam eğer lafımın kıymeti yoksa peki siz bilirsiniz ilerde babanız gidince beni çok iyi anlayacaksınız ama o zaman iş işten geçmiş olacak 😣😖
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konuyu şimdi okudum. Arkadaş bende büyük. Ona rağmen ben bu yaz çalışıp kendime bilgisayar alacağım. Babamda arkadaşın babasından büyük ihtimalle çok daha yüksek maaş alıyordur.(Babam esnaf aylık ortlama 60k geliyor Allah'a şükür). Ama babam biraz çocuk ruhlu bir insan. Dedem babam 10 yaşındayken vefat etmiş babam çocukluğunu hiç yaşayamamış. Şimdi elinde parası altında arabası var. İstediğini alıyor. Bende biraz çalışmayı , zorluklarla başa çıkmayı öğrenmek istiyorum. Küçükken hiç zorluk görmedim. Babam kendisi kötü bir çocukluk geçirdiği için benimkinide bir o kadar güzel geçirdi. Ama bir yandanda büyüklerime saygılı olmayı ve insanların hallerinden anlamayı öğretti. İstesem şu anda gidip o bilgisayarı alabilirim. Ama dediğim gibi zorluklarla baş etmeyi öğrenmek istiyorum. Arkada benden birkaç yaş büyük fakat ben bile utandım yaptığından. 21 yaşında bir insanın küçücük çocuk gibi kendi zevki için emekli babasına kredi çektirmesi bambaşka bir seviye gerçekten.
Yani iyiymiş hocam 60.000₺ süper gerçekten bende ilk yıl 15 sonra 25 sonra 30 şimdide 35 alıyorum eğer sonraki sene bitinceye kadar çalışırsam toplamda 2 milyon liraya yakın param birikti ha bunların hepsini almıyorum masraflardı vergiydi isteklerdi cart curt elimde 1-1.5 milyon para kaldı bu kadar fazla maaş almamın sebebi şirketin büyük bir şirket olması şimdi de arkadaşlarla ekip kurduk dijital oyun sektörüne giriş yapacağız Türkçe spikerli futbol oyunu yapmayı düşünüyoruz inşallah güzel paralar kazanırız da biraz mutlu olalım bugüne kadar mutlu olamadım bari şimdi olayım :(

Son düzenleme:

s31ndler

80+
Acer Nitro 16 RTX 4050 öneririm. Bende sipariş verdim bekliyorum. Soğutması ve ekranı çok iyi. Fakat 4060'lı bir şey almayı düşünürsen hp victus önermem. Ekranı aşırı kötü. Nitro 5 bakabilirsin.
Hocam çakal kasa victus almam bu zamanda, 4060 olsun, yine almam. Nitro 5'te kötü hocam, soğutması berbat ötesi, stabil değil, throttle yiyor, droplar yaşanıyor. Acer Nitro 16 öyle mi? Fabrika çıkışlı sıvı metal uygulanmış şekilde geliyor, ekranı harika ötesi, stabil olsun, bizim olsun hocam.

kredi ile laptop mu alınır bu zamanda
Ne yapalım hocam? Mecbur kredi çekeceğiz, iyi bir laptop almak istiyorum.

hazar1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ege ılgaz
Hocam çakal kasa victus almam bu zamanda, 4060 olsun, yine almam. Nitro 5'te kötü hocam, soğutması berbat ötesi, stabil değil, throttle yiyor, droplar yaşanıyor. Acer Nitro 16 öyle mi? Fabrika çıkışlı sıvı metal uygulanmış şekilde geliyor, ekranı harika ötesi, stabil olsun, bizim olsun hocam.

bekleyerek para biriktirerek alınabilir. çok acil bi iş için değilse. bende almak istiyorum ama faize ne gerek var. boş boşuna gidecek dünya para

s31ndler

80+
Güzel kardeşim benim öncelikle teşekkür ederim.Emekli babana kredi çektiriyorsun bunu gel Adana'da bir yerde söyle yaşatmazlar seni senin üstüne gelirler kardeşim benim bak kredi çekmek haram sen müslüman bir insansın müslüman bir insana babasına hem de emekli babasına kredi çektirip laptop aldırmak gerçekten yakışmaz utanç verici bir şey ve siz bunu söylüyorsunuz ben çalışamam bilmem ne bakın yanlış anlamayın size kızmıyorum sadece babanıza üzülüyorum Allâh yardımcısı olsun o öldüğü zaman siz çalışmak zorunda kalıcaksınız hiç mi namus şeref utanma yok be yazık kardeşim o adama adam senin kölen mi ciddi söylüyorum adam senin kölen mi? Eğer evet dersen Allâh senin aileye sabır versin diyorum. Ah ulan ah biz burada 4 yıldır emek vererek her gün 16 saat çalışıyorum çok komik bir para alıyorum her gün 16 saat çalışmama rağmen, siz de babanıza kredi çektirin emekli babanıza altını çiziyorum emekli ah ne diyim hocam eğer lafımın kıymeti yoksa peki siz bilirsiniz ilerde babanız gidince beni çok iyi anlayacaksınız ama o zaman iş işten geçmiş olacak 😣😖

Yani iyiymiş hocam 60.000₺ süper gerçekten bende ilk yıl 15 sonra 25 sonra 30 şimdide 35 alıyorum eğer sonraki sene bitinceye kadar çalışırsam toplamda 2 milyon liraya yakın param birikti ha bunların hepsini almıyorum masraflardı vergiydi isteklerdi cart curt elimde 1-1.5 milyon para kaldı bu kadar fazla maaş almamın sebebi şirketin büyük bir şirket olması şimdi de arkadaşlarla ekip kurduk dijital oyun sektörüne giriş yapacağız Türkçe spikerli futbol oyunu yapmayı düşünüyoruz inşallah güzel paralar kazanırız da biraz mutlu olalım bugüne kadar mutlu olamadım bari şimdi olayım :(
Allah babamın eksikliğini yaşatmasın bana ancak o laptopu almam gerekiyor, mecburen de kredi çekeceğiz. Şimdi ortada 12 bin tl'lik bir fatura bedeli var ve bu fatura bedeline 15-20 bin tl katıp daha iyi, daha güncel bir laptop almak istiyorum. Babamı bu konuda ikna ettim, zor oldu ama başardım. O da bu sıkıntılı süreçleri "Thh'den bahsediyorum." gördüğü için o da sıkıldı. İyi bir laptop alıp, beni memnun ve mutlu etmek istiyor. Kalite, ucuza alınmaz hocam, yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora

Bence en mantıklısı Nitro 16 almak. 1-1.5k ile de ssd upgrade edersin. Bende sipariş verdim. Bugün kargoya verildi bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_20240620_121344_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20240620_121344_Hepsiburada.jpg
    177.9 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
hangikrediye gir faizsiz krediler var bakmanı öneririm bu faizlerle kredi alınmaz

s31ndler

80+
bekleyerek para biriktirerek alınabilir. çok acil bi iş için değilse. bende almak istiyorum ama faize ne gerek var. boş boşuna gidecek dünya para
Hocam bilmiyoruz gerçekten, kafamız bizim de çok karışık
Bence en mantıklısı Nitro 16 almak. 1-1.5k ile de ssd upgrade edersin. Bende sipariş verdim. Bugün kargoya verildi bekliyorum.
Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Harika bir tercih yapmışsınız. Ben i5 13500h işlemcili olanını alacağım. İkisi arasında çok bir fark yoktur muhtemelen.

s31ndler

80+
hangikrediye gir faizsiz krediler var bakmanı öneririm bu faizlerle kredi alınmaz
Hocam onları da araştıracağım, teşekkürler.

RTX 4060 düşünürsen Lenovo LOQ'ları baya öneriyorlardı dostum. Buna bakabilirsin.
Hocam bunun ekranı %100 srgb değil sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora
Hocam bilmiyoruz gerçekten, kafamız bizim de çok karışık

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Harika bir tercih yapmışsınız. Ben i5 13500h işlemcili olanını alacağım. İkisi arasında çok bir fark yoktur muhtemelen.
Aaaa evet intel işlemcilisini görmüştüm. Keşke indirimde olsaydı da onu alsaydım. Tam sınırdaydı bütçe valla :") ama dediğim lenovo loq'a da bakabilirsin.

s31ndler

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom