Neler Yeni

Babamı Ekran Kartımı Satmaya Nasıl İkna Edebilirim?

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Kart "az kullanılmış" mış @zbabomen adam bu ilandan vazgeçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ilandan vazgeçtim zaten hocam kartı sıfır kategorisine koymuş ama yazdım adama çok az kullanılmış dedi vaz geçtim 0 açılmamış kutulu garantili ürün bakıyorum.
Gelen kutuyu illaki açarlar bu adamlar dükkan değil geldiği gibi rafa kaldırsın o şekilde ürün zor bulursun bulsanda mağaza fiyatından farkı olmaz sen otur oturduğun yerde kartına sahip çık. Başıma geldi bak sen ürünü satarsın diğer ürünü almak için pazarlık yaparsın adam son anda cayar ortada kalırsın neyseki ben ürün satmadım hazır param vardı başka sistem aldım üç aşağı beş yukarı :D

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Gelen kutuyu illaki açarlar bu adamlar dükkan değil geldiği gibi rafa kaldırsın o şekilde ürün zor bulursun bulsanda mağaza fiyatından farkı olmaz sen otur oturduğun yerde kartına sahip çık. Başıma geldi bak sen ürünü satarsın diğer ürünü almak için pazarlık yaparsın adam son anda cayar ortada kalırsın neyseki ben ürün satmadım hazır param vardı başka sistem aldım üç aşağı beş yukarı :D
deleted

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam haklısınız adam aldığı gibi neden rafa kaldırdım kaldiriyo neden normalden ucuuza satsın satiyirsa neden 14 gün içinde sistemi toplanıyor belki kartın sıkıntısı vardır

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Hocam haklısınız adam aldığı gibi neden rafa kaldırdım kaldiriyo neden normalden ucuuza satsın satiyirsa neden 14 gün içinde sistemi toplanıyor belki kartın sıkıntısı vardır

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
yav çaktırmadan sat al tak kasanamı bakacak 1700 ü de yavaş yavaş harcarsın

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
yav çaktırmadan sat al tak kasanamı bakacak 1700 ü de yavaş yavaş harcarsın
13 Yaşındayım ailemin haberi olmadan bir şey yapmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Himm acaba şirket mi xd acaba ucuza bir yerden mi yakalamış gngb
1615485099619.png

1615485107681.png

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Himm acaba şirket mi xd acaba ucuza bir yerden mi yakalamış gngb
Ben inanmıyorum hocam. Çocuğa lafta anlatamıyorum bu piyasada sana sıfır ürün satacaklar öyle mi bu fiyatlara, sattılar şuan :D Eminim sorunsuz tamamen anlatıldığı gibi ürünlerdir.
1615485430897.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom