Neler Yeni

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Hakan
sen oyun oynayacaksın diye 40 yaşındaki adam borca giremez. git kendin çalış al birader.
Eytli olduğunu sanmıyorum. 40 yaşında adam ek iş yapar bir şekilde. 50-60 yaşında ömrünü çürütmüş değerli bir insan babası tahminimce. Allah yardımcısı olsun…

s31ndler

80+
Dostum yazdıklarınla burada 1 kişiyi bile ikna edemiyorsun. Çünkü istediğin normal değil normalleştirdiğin bir şımarıklık. Senin dışında herkes farkında.

Bilgisayar istediğin. Potansiyeline ihtiyacın olmadığı kadar lüks bir bilgisayar üstelik. Başına oturup saatlerce oyun oynayarak zamanını harcayacağın bir lüks. Uğruna aile ekonomisini ateşe atacağın kadar gözünü hırs bürüdüğün şey bu. Kıyafet, giyecek gibi temel bir ihtiyaç da değil.

Ben daha fazla zamanımı harcamayacağım senin için Allah senin de babanın da yardımcısı olsun kal sağlıcakla.
Sağlıcakla kalın hocam, ben tepkinizin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar bir ihtiyaçtır, lüks değildir! Teknoloji çağındayız, ben bir Z kuşağı genciyim ve bu laptopa ihtiyacım var.

bwNN

80+ Silver
Kredi çekilerek laptop alınmaz benim fikrimce çocukluğu bırak adamı zorlama çok istiyorsan yazın bir işe gir para biriktir bir kısmını topla gerisini tamamlar.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38

charliechaplin

80+ Bronze
Eytli olduğunu sanmıyorum. 40 yaşında adam ek iş yapar bir şekilde. 50-60 yaşında ömrünü çürütmüş değerli bir insan babası tahminimce. Allah yardımcısı olsun…
ek iş yapmasına gerek yok. kendi oynayacak o bilgisayarla. 40 yaşında ki babası cs atmayacak ya. kendi çalışıp alsın. allah yardımcısı olsun yazmışsın ya birde :D sanki ölüm kalım meselesi olan çok ihtiyaç olan bir şey

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
Sağlıcakla kalın hocam, ben tepkinizin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar bir ihtiyaçtır, lüks değildir! Teknoloji çağındayız, ben bir Z kuşağı genciyim ve bu laptopa ihtiyacım var.
İhtiyacın var tamam katılıyorum 18i geçmişsin ihtiyacını kendin karşıla

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Hakan
Bilgisayar var bilgisayar var. İhtiyacının çok üstünde bir şey istediğini sen de biliyorsun :) Alla babana yardım etsin burada 5 sayfa konuda yoruldum senden.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam 4050 işimi görmez, minimum 4060 olması lazım.
Nasıl 4050 işinizi görmez acaba ?? hayat o kadar toz pembe değil maalesef sizden 3 yaş küçük bir kardeşinizim ama bu kafa yapınızı yanlış buluyorum ben zamanında gidip okul vaktinde sanayidede çalıştım part time işlerdede çalıştım. Sen amerikan rüyasımı sanıyorsun burayı burası ortadoğuyla bağlantılı orda bir şey olursa bize yansıyon 10 milyon suriyeye sahip ekonomik krizde olan türkiye o yüzden kendini bir toparla yanlış yerde hayal kuruyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom