Neler Yeni

Babamı PC almaya nasıl ikna ederim

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
14 yaşında pc yerine derslerine odaklan. Babam bana almadı. İyi ki de almadı. Liseye kadar okul birincisiydim.
Biraz öyle de ben pandemiden beri bilgiyardayım 9 da da 10 da da takdir aldım o biraz da kişiye bağlı :)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
kendin çalışıp kendin alabilirsin.bilgisayara paran yetmese bile,xbox alıp klavye mouse takıp oynarsın.apex,fortnite warzone vb.oyunlar zaten ücretsiz.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
o kadar cok bılgısayar alması ıcın dıl doktum babama aldı evet . 2 - 3 ay sonra sıkıldım artık pc oyunlarından dışarı çıkmaya başladım ve oyunlar artık bana zevk vermıyordu . Gercekten bagımlı olmayacaksan al ben bagımlıydım ve bu cok kotu bır şey .

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Biraz öyle de ben pandemiden beri bilgiyardayım 9 da da 10 da da takdir aldım o biraz da kişiye bağlı :)
insan ne zaman ders,ne zaman oyun oynayacagını bilmeli.sınav haftası her ders için 5 saat çalıştım.ama degdi.şuanki ortalamam,89,3984 :)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
insan ne zaman ders,ne zaman oyun oynayacagını bilmeli.sınav haftası her ders için 5 saat çalıştım.ama degdi.şuanki ortalamam,89,3984 :)
Ben genelde sınav günü çalışırım o.O2 🤣

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şimdi öncelikle 512 MB ekran kartlı 2 GB DDR3 RAMli bir laptopum var artık yeni masaüstü almak istiyorum (laptop lolde en düşük ayarlarda 50 fpsi zorluyo bu arada)almak istediğim bilgisayarda zaten 1050 ti yani maddi durumumuz orta yani alabiliriz mönitörü zaten ben alcam ama babama dediğimde duymazdan geliyo her sorduğumda geçiştiriyo neyse şimdi bi taktik verin nolur
Kardesim bende 15 yaşındayım hiç bilgisayar almak istemiyordu babam, maddi durumumuz yerindeydi. LGS'den fena sayılmayan bir puan aldım ve anadolu lisesi kazandım. Ve bana üst model telefon ve 3 ay öncede 10k lık sistem aldı. Babanı mutlu edersen oda seni mutlu eder

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yaşın el veriyorsa çalış kendin al eğer yaşın el vermiyorsa babana açık açık niyetini söyle gerisi onun insiyatifini kalmış. Çokta zorlama adamı illa pc istiyorum diye malum ülke şartları kötü geçim zor, eğer pc almıyorsa büyük ihtimalle gerçekten alamadığı içindir yoksa her baba çocuğuna istediği şeyi almayı arzular.

cagandard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Dinç
Yazın çırak olarak bir yerde çalışabilirsin babanı da bir iki parca ben alacağım (ucuz olanları) dersin ama hayır derse yine zorlama bence belki şimdilik o kadar parası yoktur liseyi bekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,961
Üyeler
166,660
Son üye
ALGAN
Top Bottom