Neler Yeni

Babamın kartından oyunlar aldım

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Sence başımıza bir iş gelirmi yukarda dendiği gibi davalık olur muyuz? Kime dava acicaklar kim kime acicak onuda anlamadım ama...
Davalık felan olmazsın giren çıkan şeyler belli olur arkadaş abartıyor sanki gizli hisse alınıp satılmış banka cahilmi neye harcama yapıldığını ne alındığını görmezmi oyun alınca anonim olarak mı gözükülüyor ben anlamadım banka arayıp şu şekilde harcama yapmışsın bunlar alınmış alınan şeyleri söyler ve sende bankadan önce davransan iyi edersin

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Benim için en küçük düşürücü ve üzücü durum güvenini kırmak olucak oyüzden nasıl anlatmam gerektiğini tam oturtmadım hâla
Güven kırıcı falan olmaz. Çok daha olgun bir davranış yanlışını söylemek. Babandan saklama yoksa 1 kere saklarsan sürekli başka konuları da saklamaya devam edersin.

Her şeyini dökme tabi gaza gelerek de.

Davalık felan olmazsın giren çıkan şeyler belli olur arkadaş abartıyor sanki gizli hisse alınıp satılmış banka cahilmi neye harcama yapıldığını ne alındığını görmezmi oyun alınca anonim olarak mı gözükülüyor ben anlamadım banka arayıp şu şekilde harcama yapmışsın bunlar alınmış alınan şeyleri söyler ve sende bankadan önce davransan iyi edersin
Hepsi ekstrede gözüküyor harcanan yer: PlayStation network diye geçiyor. Yarın annemin iyi bir anında söylemeyi planlıyorum fikirleriniz için çok teşekkür ederim.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Olay gereğinden fazla büyümeden sabah kalktığında önce annene, sonra da annenin de hafif desteğiyle babana anlat.

Emin ol, o kadar kötü değil. Bizzat yaşayan birisi olarak söylüyorum dfhdfs

Olay gereğinden fazla büyümeden sabah kalktığında önce annene, sonra da annenin de hafif desteğiyle babana anlat.

Emin ol, o kadar kötü değil. Bizzat yaşayan birisi olarak söylüyorum dfhdfs
Tamam teşekkür ederim şuanda da ayaktalar film izliyorlar ama şuan söylemeye pek cesaretim yok gece gece cevaplarınız için ve benle uğraştığınız için teşekkür ederim.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Baban biraz üzülüp darılabilir sana ama önce annene açılman aranızı daha hızlı düzeltir.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Güven kırıcı falan olmaz. Çok daha olgun bir davranış yanlışını söylemek. Babandan saklama yoksa 1 kere saklarsan sürekli başka konuları da saklamaya devam edersin.

Her şeyini dökme tabi gaza gelerek de.
Evet ailenin güveni kırılır ilk yalanın yakaladığı zaman artık doğruyu söylesende yalancı durumunda olduğun için sana şüpheyle yaklaşırlar artık aynı hırsızlık gibi çamaşır suyu lekesi gibi

Evet ailenin güveni kırılır ilk yalanın yakaladığı zaman artık doğruyu söylesende yalancı durumunda olduğun için sana şüpheyle yaklaşırlar artık aynı hırsızlık gibi çamaşır suyu lekesi gibi
Zaten bu yaptığım da bir suç hırsızlığa giriyordur herhalde biliyorum.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Çok uzun zaman sürse de düzeliyor ya çocukluğunda kalmış bir olay olarak kalıyor sadece.

He takıntı eden babalar var tabi de orada da annenin devreye girip destek çıkması gerek.

Zaten bu yaptığım da bir suç hırsızlığa giriyordur herhalde biliyorum.
Teknik açıdan evet ama konu aile olunca genelde ciddi düzeylere çok ulaşmaz. Aile arasında kapanır konu.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Doğruyu söylemen senin için daha iyi olurdu çünkü eğer harcamaları iptal ettirirse psn hesabın ban yiyecek
Bu durum cok doğru yıllar yıllar önce ps3 te benzer bir durum yasadım (2013 suları) ozaman günümüz parası ile 10 15 bin tlik oyun almıstım hesabım hala banlı malesef. Ama tabii ben psn plus denemesini de devam ettirmistim farkında olmadan oda olabilir :D

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Bu durum cok doğru yıllar yıllar önce ps3 te benzer bir durum yasadım (2013 suları) ozaman günümüz parası ile 10 15 bin tlik oyun almıstım hesabım hala banlı malesef. Ama tabii ben psn plus denemesini de devam ettirmistim farkında olmadan oda olabilir
Allah allah bunu yeni duyuyorum. Banka zorla iade talep edip parayı mı alıyor ya da kredi kartı olduğu için aktarılmadan iptal mi ediyor işlemi?

Çok uzun zaman sürse de düzeliyor ya çocukluğunda kalmış bir olay olarak kalıyor sadece.

He takıntı eden babalar var tabi de orada da annenin devreye girip destek çıkması gerek.

Teknik açıdan evet ama konu aile olunca genelde ciddi düzeylere çok ulaşmaz. Aile arasında kapanır konu.
Bu durum cok doğru yıllar yıllar önce ps3 te benzer bir durum yasadım (2013 suları) ozaman günümüz parası ile 10 15 bin tlik oyun almıstım hesabım hala banlı malesef. Ama tabii ben psn plus denemesini de devam ettirmistim farkında olmadan oda olabilir :D
Teşekkür ediyorum tekrardan

ban yersek para iadesi oluyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683