Yiğit12345
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Babam bana konsolu aldığımda tripple a oyunlar max 800 tlydi ne anlatıyorsun ozamanlar zaten alıyordum 2k olduktan sonra iş işsen geçti ayrıca ps5 e de 30k vermedik yurt dışından getirttik ayrıca babamla konuşmadığımi nerede biliyorsun konuşmaları okumadığınız belli. Ben zaten alacağım oyunları 15 nisana kadar aldım 15 nisandan itibaren alım yapmıyorum çok yanlış düşünüyorsun.Kardeşim, benim oralarda bir laf vardır. “Yiyemeyeceğin jelibona oturmayacaksın” diye…
Valla kimse kusura bakmasın ama babanın cüzdanına gizlice operasyon çekecek kadar kafan çalışıyorsa, insanlarla iletişim kurabilecek kadar da yetiye sahipsindir diye düşünüyorum.
30k tutarında konsol aldırabilen biri “baba biz bunu aldık ama bu cihaz jetonla çalışmıyor” belli zamanlarda indirim günleri oluyor; o vakitler oyun alabiliriz. Tarzında söylemlerle iletişim kurabilirdin.
Bu ülkede herkes yaptığı her yanlışa bahane uyduruyor. Her türlü yanlışı yapacak kadar büyüksünüz de yediğiniz naneler ifşalanınca mı 15 yaşındayım, kandırıldım, eniştem haber verdi… Mevzuları çıkıyor ortaya.
Ben samimiyetine inanmıyorum. Baban görmese, devam ederdin. Sana tek tavsiyem; saygı ve güven sonradan kazanılmaz, hak edilir…
Mesaj otomatik birleştirildi:
max 1-2k dırToplam kac k verdin kardeşim oyunlara ?