Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- cihan cihan
Şuanda kullandığım laptop 10-11 yıllık çok eski bir bilgisayar ve artık işimi görmüyor, 4 senedir babamdan PC istiyorum çalışacak bir yer de bulamıyorum ve izin vermiyorlar çalışmama, bayram parasıyla da PC almalık para birikmiyor, kantin paramdan kısıyorum o da 3-5 TL ile en fazla ne kadar birikirse artık (15 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum), BEN BU BABAMI NASIL İKNA edebilirim? Sormaya kalmadan çoğu zaman hatta her zaman susturuyor ve kızıyor o yüzden sormaya bile cesaret edemiyorum.
Anneme söylemesi için rica ediyorum o da sağ olsun soruyor ve babama verdiği cevaplar ise o bilgisayar daha sapasağlam (sapa sağlam dediği de ekranın yan tarafı kırık), evde bilgisayar varken yenisine ne gerek var diyormuş. bir çözümü olmasa da en azından içimi dökmüş oldum, teşekkürler...
(istediğim bilgisayarlar APU sistemler 2,5K - 4K TL arası...)
Anneme söylemesi için rica ediyorum o da sağ olsun soruyor ve babama verdiği cevaplar ise o bilgisayar daha sapasağlam (sapa sağlam dediği de ekranın yan tarafı kırık), evde bilgisayar varken yenisine ne gerek var diyormuş. bir çözümü olmasa da en azından içimi dökmüş oldum, teşekkürler...
(istediğim bilgisayarlar APU sistemler 2,5K - 4K TL arası...)