Teşekkürlergözün bozulur açıklaması çok yanlış mavi ışık filtreli gözlük kullanırım vs. diyin ama bu tarz bir bahane kullanabilen ebeveyn için çokda bir şey yapılamaz gibi
Yani her şeyi denemeliyinTeşekkürler
Sözünden dönen erkek, erkek değildir.Ailem burs kazanırsan sana bilgisayar alıcağız dedi ve bende onun gazıyla burs kazandım ancak şimdi de gözün bozulur şimdi alırsak gözün bozulunca bize kızacaksın gibi ifadeler kullanıyorlar onları nasıl ikna edebilirim
Ulan doğduğumdan beri günde 6 saatten fazla ekrana bakıyorum gözün bozulmasıyla bilgisayara bakmanın hiçbir alakası yokAilem burs kazanırsan sana bilgisayar alıcağız dedi ve bende onun gazıyla burs kazandım ancak şimdi de gözün bozulur şimdi alırsak gözün bozulunca bize kızacaksın gibi ifadeler kullanıyorlar onları nasıl ikna edebilirim
Göz bozulmasının bilgisayarla alakası yok kaç yıldır PC telefona bakıyorum gözüm 7.5 numara ama doktorum bunun teknoloji ile ilgili olmadığıni söyledi tabi doğrudan ilgili olmasasa yapmanız gereken birkaç şey var örneğin arada bir etrafa bakinin biryere uzun süre çok fazla odaklandiginiz için göz kurur çünkü gorkirpmaniz azalır harici olarak eyecare+ mavi ışık gibi teknolojiler var ben önlem için hem oyunda hem video izlerken kullanıyorum ama oyun zevkini bozuyor biraz sadece video içinde kullanılabilir harici olarak gece ortam ışığı sadece bilgisayar olmassa oda iyi olur böyle şeyler kısaca daha birkaç şey daha var arastiranbilirsiniz bunlara dikkat ederseniz hicbirysey olmaz ama bana sanki biraz bahane gibi geldi ne söylerseniz biraz zorAilem burs kazanırsan sana bilgisayar alıcağız dedi ve bende onun gazıyla burs kazandım ancak şimdi de gözün bozulur şimdi alırsak gözün bozulunca bize kızacaksın gibi ifadeler kullanıyorlar onları nasıl ikna edebilirim
3 yaşında hep beri ben de en az 5 saat ekran başında sangalyoz bob oynardım ama bir şey olmadı doktorlar yalan söylüyorUlan doğduğumdan beri günde 6 saatten fazla ekrana bakıyorum gözün bozulmasıyla bilgisayara bakmanın hiçbir alakası yok
ulan doktorlar hayatımızı yediniz3 yaşında hep beri ben de en az 5 saat ekran başında sangalyoz bob oynardım ama bir şey olmadı doktorlar yalan söylüyor
kaçıncı sınıfsınAilem burs kazanırsan sana bilgisayar alıcağız dedi ve bende onun gazıyla burs kazandım ancak şimdi de gözün bozulur şimdi alırsak gözün bozulunca bize kızacaksın gibi ifadeler kullanıyorlar onları nasıl ikna edebilirim
kendileri neden kullanıyor 14 pro max falanulan doktorlar hayatımızı yediniz
Yaşın küçükse zaten bir süre sonra zorunlu olarak almaları gerekiyor olmadı hocaya vs. de ders çalışamıyorum ailem almıyor de bizim sınıftan bir kişide telefon yoktu böyle dedi hocaya hoca ailesiyle konuştu telefonu aldılar.Ailem burs kazanırsan sana bilgisayar alıcağız dedi ve bende onun gazıyla burs kazandım ancak şimdi de gözün bozulur şimdi alırsak gözün bozulunca bize kızacaksın gibi ifadeler kullanıyorlar onları nasıl ikna edebilirim