Neler Yeni

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abidin
Babamın yanında çalışmaya başlıyorum yakın zamanda, meslek öğrenicem elektrik işi (inşaat elektriği) hem meslek açısından hem de pederle çalışma açısından tavsiyelerinizi merak ediyorum herkese şimdiden tavsiyeleri için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat
Babamın yanında çalışmaya başlıyorum yakın zamanda, meslek öğrenicem elektrik işi (inşaat elektriği) hem meslek açısından hem de pederle çalışma açısından tavsiyelerinizi merak ediyorum herkese şimdiden tavsiyeleri için teşekkürler.
pederle çalışmak sıkıntı be reis

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Babayla beraber çalışmak bence gençliğinde yaşayabileceğin en keyifli şeylerden biri. Sana öğretmek için arada sırada tabi ki normal işçilerden bile daha fazla ses yükseltebilir ama eninde sonunda belki baban kendi işini ileride sana devredecek.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aynı yolda devam et pişman olmazsın kardeşim 👍 etmeye fırsatı olmayan biri olarak söylüyorum bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abidin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babayla beraber çalışmak bence gençliğinde yaşayabileceğin en keyifli şeylerden biri. Sana öğretmek için arada sırada tabi ki normal işçilerden bile daha fazla ses yükseltebilir ama eninde sonunda belki baban kendi işini ileride sana devredecek.
ben daha önce sanayide başkasının yanında çalıştım küfür edende oldu azarlayanda, babamdan bu yaşıma kadar onların söylediklerinin ettikleri küfürlerin 10 katını işittim ama hiç koymadı he baba diyip geçtim o yüzden bu konuda rahatım babam sonuçta ne derse desin koymaz mantığındayım harbiden de koymaz bu arada 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı yolda devam et pişman olmazsın kardeşim 👍 etmeye fırsatı olmayan biri olarak söylüyorum bunu.
sağolasın hacım bende pişman olmayacağımı düşünüyorum şahsen inşallah yanılmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom