🔥İndirim Baby Me Sensitive Islak Mendil 12 x 90'lı 163 TL🔥🔥ve daha birçok anne bebek ürününde dip fiyatlar!!!

demeter

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
32

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-09 213439.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 213439.png
    74.8 KB · Hit: 60
Son düzenleme:
ıslak mendil diye girip ıslak mendiller beraber koltuk yükseltici önlük banyo süngeri kemer klipsi pudra uyku yastığı alıp çıktım o_O

Ebebek personeli olarak fiyatlar çok iyi bence ama ben ıslak mendili daha ucuz alıyorum 130tl ye baby turco z.yağlı 24*90 adet😉 outlet mağaza olunca gerçekten inanamayacağınız fiyatlara ürünler alıyorum 450tllik termos 20tl , çocuk kıyafetleri 1TL falan oluyor.

Ebebek personeli olarak fiyatlar çok iyi bence ama ben ıslak mendili daha ucuz alıyorum 130tl ye baby turco z.yağlı 24*90 adet😉 outlet mağaza olunca gerçekten inanamayacağınız fiyatlara ürünler alıyorum 450tllik termos 20tl , çocuk kıyafetleri 1TL falan oluyor.
hazır seni bulmuşken sorayım ebebek kendi markası termoslu matara var pembe mvi metal onun silikon uç pipeti parçalandı çocuk diş çıkarırken sadece onu satın alabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun hocam fiyatlar çok iyi gerçekten
aynen yüzde 25 indirim kendi sitesin dede var fakat sepette indirim sadece HB de vardı baya uygundu fiyatlar.

hazır seni bulmuşken sorayım ebebek kendi markası termoslu matara var pembe mvi metal onun silikon uç pipeti parçalandı çocuk diş çıkarırken sadece onu satın alabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen yüzde 25 indirim kendi sitesin dede var fakat sepette indirim sadece HB de vardı baya uygundu fiyatlar.
Yok o parçayı bulamazsın ama sen yine de yolun düşerse bi EBEBEK'e sor bazı müdürler yardımcı olabiliyor.

3 ay önce yine HB'den Solo 90'lı tanesi 25 TL'ye almışım... Şimdi bu fiyatlar ona göre pahalı kalıyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,722
Üyeler
184,671
Son üye
Asterix
Geri