Neler Yeni

Bağımlılık yapan bildiğiniz metin 2 serveri var mı?

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Arkadaşlar malum yasaklar başladı arkadaşlarla uzun zamandır metin 2 serveri aramaktayız. Bildiğiniz güzel bir 55-120 level farmlık veya başka tür serverler var mı şu kapanma sürecinde oynayabileceğimiz? Hepinize iyi forumlar dilerim arkadaşlar

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar malum yasaklar başladı arkadaşlarla uzun zamandır metin 2 serveri aramaktayız. Bildiğiniz güzel bir 55-120 level farmlık veya başka tür serverler var mı şu kapanma sürecinde oynayabileceğimiz? Hepinize iyi forumlar dilerim arkadaşlar
kapanmadan oynancak server cok az ömürleri genelde 4-5 ay oluyor ki son 2 ayı 200-300 online kalıyor .ben bilmiyorum ama bilen varsa beni de buraya etiketlerse cok iyi olur haberim olmuş olur

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kapanmadan oynancak server cok az ömürleri genelde 4-5 ay oluyor ki son 2 ayı 200-300 online kalıyor .ben bilmiyorum ama bilen varsa beni de buraya etiketlerse cok iyi olur haberim olmuş olur
Eğer yazan olursa ben de etiketlerim seni hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
Rohan2 (1-120 server da var geçen cuma açılan 1-99 oldschool server da var), Aeldra (global server, TR tipine çok benzer güzel server), Phebia2 (55-120 sevenlere), 1-120 sevenler için de alternatif Suspect2 olabilir.

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Rohan2 (1-120 server da var geçen cuma açılan 1-99 oldschool server da var), Aeldra (global server, TR tipine çok benzer güzel server), Phebia2 (55-120 sevenlere), 1-120 sevenler için de alternatif Suspect2 olabilir.
Teşekkürler hocam iyi forumlar dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yukarıda bir arkadaşımız yazdı sizi de etiketliyim dedim

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Ben de mt2 oynuyorum yıllardır.
Şu an bildiğim birkaç pvp mevcut lâkin onlar kapanabilir.
6 yıldır açık Rinamt2 var ama biraz zor ben bayağı oynadım bıraktım.
65-250 bir server farm vs her şey yapabilirsiniz.
Şu anda kapanma ihtimali olan bildiğim diğer iki pvp ise Lisamt2 ve Lovamt2 bu ikisi de 1-105 çok zor değil.
Sorunuz varsa buyurun.

Robinoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yılmaz
Hocam birkaç gün önce açılmış Misali2 Kaos sunucusu var.Zaten önceden de sunucuları vardı ancak bir tane daha açtılar 1-105 bir server , farm ve pvp olarak kasabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
Türk serverları asla oynanmaz.Global sunucu olan Aeldra çok hoş bir sunucu ve ömrü de çok uzun,başlayabilirsiniz.

Lazlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Göktuğ Uluğ
Ben de mt2 oynuyorum yıllardır.
Şu an bildiğim birkaç pvp mevcut lâkin onlar kapanabilir.
6 yıldır açık Rinamt2 var ama biraz zor ben bayağı oynadım bıraktım.
65-250 bir server farm vs her şey yapabilirsiniz.
Şu anda kapanma ihtimali olan bildiğim diğer iki pvp ise Lisamt2 ve Lovamt2 bu ikisi de 1-105 çok zor değil.
Sorunuz varsa buyurun.
Hocam birkaç gün önce açılmış Misali2 Kaos sunucusu var.Zaten önceden de sunucuları vardı ancak bir tane daha açtılar 1-105 bir server , farm ve pvp olarak kasabilirsiniz.
Türk serverları asla oynanmaz.Global sunucu olan Aeldra çok hoş bir sunucu ve ömrü de çok uzun,başlayabilirsiniz.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepsine tek tek bakacağım iyi forumlar dilerim arkadaşlar.

Hocam sizi yine etiketleyeyim dedim birkaç tane arkadaşımız öneride bulunmuşlar dilerseniz siz de bakabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepsine tek tek bakacağım iyi forumlar dilerim arkadaşlar.

Hocam sizi yine etiketleyeyim dedim birkaç tane arkadaşımız öneride bulunmuşlar dilerseniz siz de bakabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
teşekkürler hocam bayadır oynamıyordum metin2 2 yıldır filan tekrar pvp ile dönelim .D özledim ya metin farm yapmayı

sanırım aeldra başlicam bir bakam senin de önerdiğin bir seerver varsa yazarsan iyi olur kankam

Top Bottom