alsldalk334
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
4-5 saat tok tutuyormuş vitamin vs varmıs spor yapmam kilo 58 10 servislik değer mi ?
Herbalife öneririm.4-5 saat tok tutuyormuş vitamin vs varmıs spor yapmam kilo 58 10 servislik değer mi ?
Herbalife öneririm.
Değebilir ama ben önermem.
58 kilo dan aşağıya düşmekmi sitiyorsun neden ?4-5 saat tok tutuyormuş vitamin vs varmıs spor yapmam kilo 58 10 servislik değer mi ?
hayır düzenli beslenmekherbalife gibi seyler aşırı saçma toz olarak öğünmü alınır bu saçma seylere paranızı vereceğinize sadece sebze ve et yeseniz hem adam gibi beslenirsiniz (sağlıklı olursunuz) hemde kilo verirsiniz bu öğün tozlarının hepsi para tuzağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
58 kilo dan aşağıya düşmekmi sitiyorsun neden ?
Bende para tuzağı olduğunu düşünüyorum zaten belirttim.herbalife gibi seyler aşırı saçma toz olarak öğünmü alınır bu saçma seylere paranızı vereceğinize sadece sebze ve et yeseniz hem adam gibi beslenirsiniz (sağlıklı olursunuz) hemde kilo verirsiniz bu öğün tozlarının hepsi para tuzağı
hayır tozlarla düzenli beslenemezsin besinler makro ve mikro açısından en iyisidir yesillik sebze et ye bunlara paranı verme ve spor yaphayır düzenli beslenmek