NightWish2434
80+ Silver
125 CC naked modelleri ile ilgileniyorum. Sizce hangisi alınır bütçe 100k
Ehliyetim yetse 250cc yazardım.Nk250 al ama 23 ve 24 serisini bende alıcağım
Ehliyetim yetmiyorBide bütçeni biraz daha arttırabilirsen bide 2.el kullanırım dersende 2022 23 düşük km de ns200 tercih edilebilir
Kullanıyor musun hocamBenelli net
Benelli 125-S al geç dost.125 CC naked modelleri ile ilgileniyorum. Sizce hangisi alınır bütçe 100k
Benelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.125 CC naked modelleri ile ilgileniyorum. Sizce hangisi alınır bütçe 100k
Benelli hakkinda neden öyle düşünüyosun tam olarak cf nk125 gelirse evet alicam ama benelli şık duruyor en kötü ihtimalle 1 yıl bile idare etmez miBenelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.
nk150 nin 24 modeli cıkıcakmı bende 60k civarına başlangıç motoru alıp drift l gibi veya öneriniz varsa sonra 250nk ya yükseltmeyi planlıyorumBenelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.
Drift var o parayank150 nin 24 modeli cıkıcakmı bende 60k civarına başlangıç motoru alıp drift l gibi veya öneriniz varsa sonra 250nk ya yükseltmeyi planlıyorum
Benelli 125 alıcağımDrift var o paraya
mt 25 nasıl öneri la adamı mı öldürcenBenelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.
MT serisi çok ufak tecrübe ile sürülecek motorlar değil hocam baya bir birikim gerektirir sıkıntılı motorlar bolca şans gerekli ölmemek içinBenelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.