Bakışmalardan anlam çıkarılır mı?

Reaksiyon skoru
174
Az önce bir kız arkadaşıyla problemi olan arkadaşın konusunu okuyunca kendi içimde bir türlü kesinleştiremediğim bir konuya bende değinmek istedim. Şöyle ki ailemin kendi işi ve oturduğumuz farklı bir şehirde iş çeviriyoruz
200 gibi bir çalışan sayımız var ve ben ilk defa bu sene geldim 5 aydır çalışıyorum. Lakin ilk geldiğim günden itibaren bana bakıp duran bir kız var başlarda bakışlarını yakalarken sonrasında ben kafamı ona çevirdiğimde bakışlarını kaçırmaya başladı artık bakmasam da bana baktığını gözlerinin üstümde olduğunu fark edebiliyorum ve tam tamına bu durum 4 5 aydır sürmekte işlerim 10 15 gün içinde sona erecek ve bir daha denk geleceğimizi sanmıyorum. Tamam tek bakan o değil lakin bu şekilde gelişmesi de normal değil. Içimde ukte kalmaması adına soruyorum bu kızın derdi neydi?

Bu durumdan ben 2 seçenek düşündüm
1)Sizden hoşlanmış olma ihtimali var
2)Anladığım kadarıyla çalışmaya gittiğiniz yer sizin.Eğer müdürün oğlu/kızı gibi bir söylem çıktıysa ve beğenmediyse bu durumu bu nedende olabilir

Yaşını bilmiyorum ama patron çocuğu olduğun için hali vakti yerinde bir eş veya sevgili arıyor olabilir.
Kaytarmak için gitmeni veya boş anını gözetliyor olabilir.
Orada bulunman strese sokuyorsa istemsizce gözetleyebilir.

Bir çok anlamı olabilir insanlık hali. Kimin nasıl bir yapıya sahip olduğunu bakışlarla anlayamayız.

Ama kendi içimizde tatmin etmek istediğimiz bir duygu veya bir isteğimiz varsa onun gerçekleştiğini zannedebiliriz.

patron çocuğusun diye olabilir veya seni sevmiş olabilir.

Bu durumdan ben 2 seçenek düşündüm
1)Sizden hoşlanmış olma ihtimali var
2)Anladığım kadarıyla çalışmaya gittiğiniz yer sizin.Eğer müdürün oğlu/kızı gibi bir söylem çıktıysa ve beğenmediyse bu durumu bu nedende olabilir
Evet babama ait, bende patronculuk yapıyodum işte akrabalarıyla yakınlık göstersem de, kavga da çıkarsam, biriyle sohbette etsem, daima bakışları altındaydım ilk geldiğim zamanlar arabaya bindiğim de geri dönüp bakmışlığı vardır bende ilginç karşılıyordum tabi anlam aramadım hiç. Lakin zamanla bakışlarını kaçırmaya başladı bende ona fark etsem de bana bakarken bakmamaya özen gösterdim ancak tek kelime konuşmuşluğum yoktur hoşlanmasını anlamadım beğenmiş olabilir mi? Çünkü ilk zamanlarda stres yapılacak bir şey yoktu. Sonuç olarak belki de 10 15 gün sonra bir daha hiç karşılaşmayacağız tek kelime bile konuşmadan

Hocam ben de tekstilde bir kaç günlüğüne bulundum genelde çalışan güzel kızlar patron veya oğluna ilgi duyuyor sevdiğinden değil amaç hayatını kurtarmak çoğu patron da bunu bildiği için nerdeyse tekstildeki kızların yarısını götürüyor ayıptır söylemesi çoğu işyerinde böyle

Evet babama ait, bende patronculuk yapıyodum işte akrabalarıyla yakınlık göstersem de, kavga da çıkarsam, biriyle sohbette etsem, daima bakışları altındaydım ilk geldiğim zamanlar arabaya bindiğim de geri dönüp bakmışlığı vardır bende ilginç karşılıyordum tabi anlam aramadım hiç. Lakin zamanla bakışlarını kaçırmaya başladı bende ona fark etsem de bana bakarken bakmamaya özen gösterdim ancak tek kelime konuşmuşluğum yoktur hoşlanmasını anlamadım beğenmiş olabilir mi? Çünkü ilk zamanlarda stres yapılacak bir şey yoktu
Olabilir hocam.İnsanların bakışlarıyla nasıl bir his ile baktıklarını hissedebilirsiniz.
Sahte gülücük filan zaten eğer çok profesyonelce yapmıyorsa anlaşılır

Hocam ben de tekstilde bir kaç günlüğüne bulundum genelde çalışan güzel kızlar patron veya oğluna ilgi duyuyor sevdiğinden değil amaç hayatını kurtarmak çoğu patron da bunu bildiği için nerdeyse tekstildeki kızların yarısını götürüyor ayıptır söylemesi çoğu işyerinde böyle
Duymuştum benzeri şeyler haklısın lakin bizim iş biraz daha farklı babam gelmez dahi buralara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir hocam.İnsanların bakışlarıyla nasıl bir his ile baktıklarını hissedebilirsiniz.
Sahte gülücük filan zaten eğer çok profesyonelce yapmıyorsa anlaşılır
Tamamen doğal olduğundan eminim hissediyorum hocam, patron oğlu kafasından değil bence. Bitmek üzere her şey böyle kuru bakışlarla kaldığına üzülüyorum en azından anlaşılabilirdi bazı şeyler içimde ukte bırakıyor bu durum

yapma usta. her bakıştan anlam çıkarmak mental sağlığını ve yaşantını etkiliyebilir(benım kesınlıkle etkılemedı)

yapma usta. her bakıştan anlam çıkarmak mental sağlığını ve yaşantını etkiliyebilir(benım kesınlıkle etkılemedı)
Kesinlikle karşı olduğum bir şey bakıştan anlam çıkaracak son insanımdır yanımda bakışlardan anlam çıkaran fesat çalışanlarla da defalarca tartışmışımdır. Bahsettiğim konunun ki gerçekten farklı ustam bir insan sürekli bakıp durmaz, dönüp arabanın içine bakmaz gözleri onu aramaz

Duymuştum benzeri şeyler haklısın lakin bizim iş biraz daha farklı babam gelmez dahi buralara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen doğal olduğundan eminim hissediyorum hocam, patron oğlu kafasından değil bence. Bitmek üzere her şey böyle kuru bakışlarla kaldığına üzülüyorum en azından anlaşılabilirdi bazı şeyler içimde ukte bırakıyor bu durum
Unutup gidebilirsiniz hocam ama zaman alır
İllaki konuşamamak ukte bırakır ama sonrasını bilemezsiniz.
Sonucu iyi veya kötü kabul edebiliyorsanız konuşabilirsiniz

Benim hikayemde sonucu kabul edemeyeceğimden boş olarak gitti.Ama sonucu tahmin edebiliyordum azda olsa

Kesinlikle karşı olduğum bir şey bakıştan anlam çıkaracak son insanımdır yanımda bakışlardan anlam çıkaran fesat çalışanlarla da defalarca tartışmışımdır. Bahsettiğim konunun ki gerçekten farklı ustam bir insan sürekli bakıp durmaz, dönüp arabanın içine bakmaz gözleri onu aramaz
usta bende oyle bı adamdım ancak o bakıstan ufak bı anlam cıkarmaya basladıktan sonra devamı gelıyor ve kafayı yıyorsun

Unutup gidebilirsiniz hocam ama zaman alır
İllaki konuşamamak ukte bırakır ama sonrasını bilemezsiniz.
Sonucu iyi veya kötü kabul edebiliyorsanız konuşabilirsiniz

Benim hikayemde sonucu kabul edemeyeceğimden boş olarak gitti.Ama sonucu tahmin edebiliyordum azda olsa
Onun bu ilgisi zamanla benim ilgimin de ona kaymasını sağladı onu kontrol ederken buldum kendimi unutamayacağımdan değil unutması gereken bir taraf olursa bu o olurdu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,544
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri