İş Yerindeki Bi Kız Bana Bakıp Gülümsüyor

Reaksiyon skoru
46
İş yerimdeki bir kız bana sürekli gülümsüyor. Başka bir yere baksam bile, yan gözle yüzüme bakıp gülümsediğini görebiliyorum. Bir keresinde biriyle konuşuyordum ve bana baktığını ve aşağı doğru bakıp gülümsediğini fark ettim. Kızlarla konuşma ve onları anlama konusunda kötüyüm

İş yerimdeki bir kız bana sürekli gülümsüyor. Başka bir yere baksam bile, yan gözle yüzüme bakıp gülümsediğini görebiliyorum. Bir keresinde biriyle konuşuyordum ve bana baktığını ve aşağı doğru bakıp gülümsediğini fark ettim. Kızlarla konuşma ve onları anlama konusunda kötüyüm
2 ihtimal var ya senden hoşlanıyor ya da senle dalga geçiyor :D git konuş öğren bir şey kaybetmezsin.

Yönetime şikâyet et. Neyine gülüyor kim bilir. Boyun mu kısa? Başın mı kel? Belki fermuarın açık kalmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kızın instası varsa bana at.

Düşme ahmedim. Aynısı benim işyerinde de vardı kız baya samimiydi gülümsüyordu gülerken kolumu falan tutuyordu geçerken göz kırpmalar falan en son öğrendim ki sevgilisi varmış. Kızların bu tavırlarına kanmamak lazım aldatıcılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,395
Üyeler
194,972
Son üye
TR_ALTERA_TR
Geri