Yardım Bannerlord taktik verirmisiniz?

faceage

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Sabahtan beri bannerlord oynuyorum ama boş boş oynuyorum lord ya da kervan saldırmıyorum düşman edinmiyim diye çapulcu vs. kesip duruyorum hiç gelişemiyorum ne yapmam lazım gelişmem için?

Bir yerden başlayacaksın. Zayıf gördüğün bir ülkenin kervanlarına dal.

Orduyu arttırmadan önce tahıl durumuna ve besin çeşitliliğine dikkat edin, turnuvalara katılıp ödüller almaya çalışın, kaçakçılık yaparak para kasın ve az asker ile dolaşın. Örneğin 10 asker ile dolaşın hep onların rütbesini yükseltin sonra piyade basın. Haritayı keşfedin ve görev yapmaya çalışın

Bir yerden başlayacaksın. Zayıf gördüğün bir ülkenin kervanlarına dal.
Yani oyuna kervan keserek mi asıl giriş yapmam lazım. Hangi ülke zayıf daha çok ilerde sorun olmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orduyu arttırmadan önce tahıl durumuna ve besin çeşitliliğine dikkat edin, turnuvalara katılıp ödüller almaya çalışın, kaçakçılık yaparak para kasın ve az asker ile dolaşın. Örneğin 10 asker ile dolaşın hep onların rütbesini yükseltin sonra piyade basın. Haritayı keşfedin ve görev yapmaya çalışın
Oyunda savaşırken bile iyi savaşamıyorum alışamadım daha kesiyorlar direk diyorum daha ben bunları yenemiyorsam turnuvada hiç ederler beni diye giremedim askerleri çoğunu yükselltim 20 30 tanesi iyi kötü yükseldi ama dalmadım daha biyere

Yani oyuna kervan keserek mi asıl giriş yapmam lazım. Hangi ülke zayıf daha çok ilerde sorun olmaz?

Oyunda savaşırken bile iyi savaşamıyorum alışamadım daha kesiyorlar direk diyorum daha ben bunları yenemiyorsam turnuvada hiç ederler beni diye giremedim askerleri çoğunu yükselltim 20 30 tanesi iyi kötü yükseldi ama dalmadım daha biyere
oyunun training mapını biraz oyna, kendini orada geliştirebilirsin.

oyunun training mapını biraz oyna, kendini orada geliştirebilirsin.
Aslında diyordum kendime hiç çatışma felan girmicem sadece orduyu yönetecem vs. zorundamıyım iyi dövüşmek oyunda yoksa sadece liderlik ederekte oynanırmı?

Yaptığın en ufak hamle tüm dünyanın kaderini değiştiriyor. Kafadan dal birine. Böyle sorarak sürekli oyunun tadı çıkmaz.

Yaptığın en ufak hamle tüm dünyanın kaderini değiştiriyor. Kafadan dal birine. Böyle sorarak sürekli oyunun tadı çıkmaz.
Sanırım öyle yapacam diyorum ilk biraz daha geliştirim vs. ama öyle öyle baya geliştirmeye çalışcam o da yavaşlatcak beni heralde çapulcuyla ne kadar geliştirebilirim oda ayrı konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,258
Üyeler
188,908
Son üye
DqeLonex
Geri