Bargello parfüm önerisi

xegr01

80+
Reaksiyon skoru
19
Hepinize iyi günler 2 tane parfüm alacağım çoğunlukla okulda ve arkadaşlarla buluştuğumuzda kullanacağım çok ağır kokular sevmiyorum. Etrafa yayılan ve kalıcılığı uzun bir parfüm önerirseniz memnun olurum.

Hepinize iyi günler 2 tane parfüm alacağım çoğunlukla okulda ve arkadaşlarla buluştuğumuzda kullanacağım çok ağır kokular sevmiyorum. Etrafa yayılan ve kalıcılığı uzun bir parfüm önerirseniz memnun olurum.
Ben 709 kullanıyom çok iyi kalıcı falan ama kokusu çok yayılmıyo .

517

567 ve 576 bakabilirsin

emregeldi god of fire alabilirsin

588 alabilirsin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde en son mağazadan bir parfüm alınca yılbaşı özel parfümü 100 tl ye geliyordu oda güzel kokuyor. tabii hala devam ediyorsa.

Tavsiyem biraz bütçe arttırıp Bargellonun selective yada niche serisinden alman. Sıradan Bargellolar su gibi ama niche ve selective serisi hem yayılım hem de kalıcılık olarak daha iyidir. Parfümün tenindeki kokusu bilinmeden öneri yapmak doğru olmaz, her parfüm her tende farklı kokar. Bi Bargello mağazasına gidip dene, ona göre seç ve al. Ama kafanda bulunsun diye selective serisinden PDM Pegasus ve Creed Aventus klonlarına bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,824
Üyeler
183,904
Son üye
efeyuksel59
Geri