Barracuda pro VS Nova 5 VS Kraken v4

M3hmeT

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
5500
Ben hem evde PC ile oyun oynamak hem de dışarıda müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum ve bütçem maksimum 5.400 TL. Arada kaldım; seçeneklerim: SteelSeries Arctis Nova 5, Razer Kraken V4 veya ikinci el Razer Barracuda Pro (5.400 TL civarı).

Barracuda Pro’yu ikinci el almayı düşünüyorum, satıcı kulaklığı 1 ay kullanmış. Bu modelin kronik bir sorunu var mı? Plastik çatlama gibi problemler duyduğum için tereddütlüyüm.
diğer 2 kulaklıkta garanti falan oluca ama nova 5 uygulama kurmadan ses kalitesi kötü falan diyorlar kraken içinde dışarıda kullanılmaz çok kaba diyorlar.
sizce hangisini almalıyım bu saydığım şeylere göre?

Ben hem evde PC ile oyun oynamak hem de dışarıda müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum ve bütçem maksimum 5.400 TL. Arada kaldım; seçeneklerim: SteelSeries Arctis Nova 5, Razer Kraken V4 veya ikinci el Razer Barracuda Pro (5.400 TL civarı).

Barracuda Pro’yu ikinci el almayı düşünüyorum, satıcı kulaklığı 1 ay kullanmış. Bu modelin kronik bir sorunu var mı? Plastik çatlama gibi problemler duyduğum için tereddütlüyüm.
diğer 2 kulaklıkta garanti falan oluca ama nova 5 uygulama kurmadan ses kalitesi kötü falan diyorlar kraken içinde dışarıda kullanılmaz çok kaba diyorlar.
sizce hangisini almalıyım bu saydığım şeylere göre?
Nova 5 aktif olarak 2 aydır kullanıyorum , kulaklık öyle tak çalıştır bir kulaklık değil . Kulaklık EQ ayarı yapılması kesinlikle gerekiyor . yoksa fabrika ayarları çok kötü .

Nova 5 aktif olarak 2 aydır kullanıyorum , kulaklık öyle tak çalıştır bir kulaklık değil . Kulaklık EQ ayarı yapılması kesinlikle gerekiyor . yoksa fabrika ayarları çok kötü .
peki bir kere yapılınca hep öyle kalıyormu yerleşik hafızaya falan kaydedip yoksa her taktığında uygulamaya girip açman vs. mi gerekiyor?

peki bir kere yapılınca hep öyle kalıyormu yerleşik hafızaya falan kaydedip yoksa her taktığında uygulamaya girip açman vs. mi gerekiyor?
1756891618369.webp
Şöyle bir sonar kısmı ar her bir sese ait ayrı bir EQ ayarı var . Yani şarkı dinlerken daha baslı , Dc ise daha konuşmalar daha net . Oyun profilleri girdiğim oyuna göre girerken değiştiriyorum . Gerçekten EQ ayarları güzel ve uğraşman gerek uğraşmazsan cidden kötü kulaklık. Ben ilk kullanmaya başladığımda pubg de ayak seslerini duyamaz silah sesleri aşırı fazla geliyordu ve mikrofon sesimi kötü veriyordu. Ayarları yapınca düzeldi tabi

Alıntıyı görüntüleŞöyle bir sonar kısmı ar her bir sese ait ayrı bir EQ ayarı var . Yani şarkı dinlerken daha baslı , Dc ise daha konuşmalar daha net . Oyun profilleri girdiğim oyuna göre girerken değiştiriyorum . Gerçekten EQ ayarları güzel ve uğraşman gerek uğraşmazsan cidden kötü kulaklık. Ben ilk kullanmaya başladığımda pubg de ayak seslerini duyamaz silah sesleri aşırı fazla geliyordu ve mikrofon sesimi kötü veriyordu. Ayarları yapınca düzeldi tabi
Hocam, Nova 5’i hem telefonda müzik dinlerken hem de evde oyun oynarken kullanmak istiyorum. Şunları merak ediyorum:

EQ ayarını yapıp Sonar’ı kapatsam EQ ayarları kalır mı?
PC’de yaptığım EQ ayarı telefona geçer mi?
Telefonda EQ ayarını yapıp kaydedebilir miyim?
Ağırlığı uzun süre kullanım için uygun mu?
Sonar uygulaması açıkken bilgisayarım çok kasar mı?

Bu soruları kendi deneyimlerinize göre cevaplayabilirmisiniz?

Hocam, Nova 5’i hem telefonda müzik dinlerken hem de evde oyun oynarken kullanmak istiyorum. Şunları merak ediyorum:

EQ ayarını yapıp Sonar’ı kapatsam EQ ayarları kalır mı?
PC’de yaptığım EQ ayarı telefona geçer mi?
Telefonda EQ ayarını yapıp kaydedebilir miyim?
Ağırlığı uzun süre kullanım için uygun mu?
Sonar uygulaması açıkken bilgisayarım çok kasar mı?

Bu soruları kendi deneyimlerinize göre cevaplayabilirmisiniz?
Her şey yaptığın gibi kalıyor, PC de yaptığın ayarları telefon uygulamasında da görebiliyorsun evet ama EQ ayarlarıyla oynayamıyorsun yani dalgalarıyla . Sadece profilleri değiştirebiliyorsun.
kendisi aşırı hafif . Ben bundan önce corsair void elite kullanıyordum ona göre cidden hafif kafa bandını hissetmiyorum dahi . Başta kulaklarım kulak pedine büyük geliyor gibiydi ama hiçbir sorunu yok .
Hayır Sonar bir gram pc mi etkilemiyor .
Ama cidden kulaklığı alırsan EQ ayarları Sonar ile falan uğraşacaksın

hocam nova 7 ile nova 5 in farkı nedir peki nova 7 ye 2 k fazla verilirmi?

hocam nova 7 ile nova 5 in farkı nedir peki nova 7 ye 2 k fazla verilirmi?
nova 5 almayı düşünürsen medimarkta 3 al 2 öde kampanyası var 3 tane nova 5 alırsak kişi başı 3800 e geliyor arkadaşla alıcaz 1 kişi lazım düşünürsen yazabilirsin bana

Geri