Neler Yeni

🔥İndirim Barracuda Serisi Tekrar İndirimde

MoonWalk

80+ Bronze
cloud 3 wireless mi barracuda pro mu ? böyle genel olarak tüm kulaklıkları karşılaştıracağımız global site v.s biliyor musunuz
Rtings var ve yazılmış ancak yabancı ve Türk forum siteleri daha iyi fikir verir, teknoloji konusunda bir yere gelmiş olan kanallar da daha iyi fikir verir.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
hdd sandım anlık mutlu oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berkay Ocakcı
Cloud II kabloludan geçilir mi arkadaşlar, performans olarak upgrade olursa kablosuz alma fikri vardı aklımda.

Özellikle renge bakmayıp pembesini alabilirim, 9 ay taksitle ayda 350 tl koymaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berke Koray
Yanlış karttan aldım iade etsem ne kadar süreye düşer para. Karttaki son paraydı iade gelir mi ki indirim bitmeden ?

forzabagimlisi

80+ Bronze
Cloud II kabloludan geçilir mi arkadaşlar, performans olarak upgrade olursa kablosuz alma fikri vardı aklımda.

Özellikle renge bakmayıp pembesini alabilirim, 9 ay taksitle ayda 350 tl koymaz.

Bence net geçilir hocam. Sesi aman aman iyidir değildir onu bilmiyorum ama en azından cloud 2 seviyesindedir. Sesi oldukça öneriliyor kablosuzlar arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış karttan aldım iade etsem ne kadar süreye düşer para. Karttaki son paraydı iade gelir mi ki indirim bitmeden ?

Şimdi iptal etsen gelir para

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
.
ve arkadaşlar buna + olarak dolby gerek varmı kendi yazılımı yetiyor mu ayar yapmamız gerekiyor mu kullanan arkaşlara duyrulur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kalitesini yeterli bulmadım mikrofonda aynı şekil arkaşlarm sesimi kötü ilettiğini söylediler ve iade ettim. dongle kutuya koymayı unutmuşum bende kaldı xd
ss gg den ayar yapınca gayet iyi oluyo ses ve mik. 5 gün oldu alalı.

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
ek mic aldınız mı karşı tarafa iletirken sıkıntısı yaşadınız mı ? ss gg ne tam anlamadım.

MoonWalk

80+ Bronze

Alınabilir. Performans olarak farklılık olmaz ancak yine de memnun eder Barracuda.

Son düzenleme:

Yukosss

80+ Bronze

SteelSeries Arctis 1 Wireless dan Barracuda geçilir mi? Keyfi mi olur yoksa gereksiz midir?​

Top Bottom