❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

problem yok hocam ben sadece dikkatimi çektiği için paylaştım. forumlardaki isimleriniz farklı olduğu için sizin olduğunuzu düşünmemiştim.

ben buradaki incelemeye göre denemeye değer olduğunu düşünüyorum. beğenmezsem iade ederim.

Diğer t ile başlayan forumdada paylaştım onuda bilgi olarak veriyim.
Gayrt güzel lulaklik kutusu ağır ama beni etkilemiyo

Diğer t ile başlayan forumdada paylaştım onuda bilgi olarak veriyim.
Gayrt güzel lulaklik kutusu ağır ama beni etkilemiyo
Bağlantının kesilmesi birkaç farklı kulaklık modelinde daha oluyor ancak etraftaki cihazlarla alakalı sanırım. Kulaklık özelinde bağlantı kesilmesi yoksa ya tek tük sorunlu ürün var ya da farklı cihazlarla bağlantı karmaşası oluyor.

Bağlantının kesilmesi birkaç farklı kulaklık modelinde daha oluyor ancak etraftaki cihazlarla alakalı sanırım. Kulaklık özelinde bağlantı kesilmesi yoksa ya tek tük sorunlu ürün var ya da farklı cihazlarla bağlantı karmaşası oluyor.
olabilir daha hiç yaşamadım desem yalan havit tw970 modelinde çok fazla yaşıyorum kesinti mesela

olabilir daha hiç yaşamadım desem yalan havit tw970 modelinde çok fazla yaşıyorum kesinti mesela
Ama baseusla daha hiç bakalım ins
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkteki kulaklığı bir süre kullandım ses kalitesi hoşuma gitmişti ANC falan yoktu sanırım pek anlamıyorum o konulardan. Sizce bu kulaklığı alsam değer mi?
Link: https://www.trendyol.com/miiiw/miii...i-turkiye-garantili-p-818464866?boutiqueId=61
Yani hiç kullanmadım ama konudaki ürün daha iyi tabii

Linkteki kulaklığı bir süre kullandım ses kalitesi hoşuma gitmişti ANC falan yoktu sanırım pek anlamıyorum o konulardan. Sizce bu kulaklığı alsam değer mi?
Link: https://www.trendyol.com/miiiw/miii...i-turkiye-garantili-p-818464866?boutiqueId=61
Yada en kotu bowie E5 alabilirsin 500 TL ysi

Yok aga bütçeden dolayı demedim, benim amacım müzik dinlemek ve video izlemek ses kalitesi öyle aman aman olsun da istemiyorum sizce bu kulaklığı alsam benim işimi görür mü? Ha bir de hemen bozulmasın şöyle en az 1 sene kullanayım diyorum

Yok aga bütçeden dolayı demedim, benim amacım müzik dinlemek ve video izlemek ses kalitesi öyle aman aman olsun da istemiyorum sizce bu kulaklığı alsam benim işimi görür mü? Ha bir de hemen bozulmasın şöyle en az 1 sene kullanayım diyorum
yani bence götürür bowie E5 te götürü

Aga kulaklık ihtiyacım var bu civarlarda alınır mı yürürken salonda bisiklet sürerken çıkar mı küçük hiç kullanmadım

Aga kulaklık ihtiyacım var bu civarlarda alınır mı yürürken salonda bisiklet sürerken çıkar mı küçük hiç kullanmadım
Kulak yapınıza bağlı çıkarsa iade ederseniz Amazon sikitni cikarmiyor

E5 daha çok hoşuma gitti görüntü olarak, ne gibi bir farklar var aralarında? Yani E5 alıp geçsem de iş görür mü?
Görür tabi

hocam fiyatına göre özellikleri güzel ama Liberty 4 veya Cmf Buds 2 pro'yu geçtiğini düşünmüyorum. Sürücü ve codec farkı var. Zaten 800 TL'lik bir kulaklığı 2000-3000 TL'lik kulaklıklarla karşılaştırmakta saçma.

Son düzenleme:
hocam fiyatına göre özellikleri güzel ama Liberty 4 veya Cmf Buds 2 pro'yu geçtiğini düşünmüyorum. Sürücü ve codec farkı var. Zaten 800 TL'lik bir kulaklığı 2000-3000 TL'lik kulaklıklarla karşılaştırmakta saçma.
Geçiyor hocam elimde olan kulaklık 3 u de baseus geçiyor kimseye zorla aldırmıyorum kendi tercihiniz

r50i den geçmeye değer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri