halbuki poşeti eline geçirse ve sonra poşeti ters çevirse herkes daha mutlu olurmuşbeden eğitimi vardı soyunma odasına gidiyorduk
bir çocuk tuvaleti bulamamış soyunma odasına kahverengi şeylerden yapmış
öğretmenimiz de tuvalete gidin dedi
o çocuğun annesi de o kahverengi şeyleri poşete koydu eliyle alıp.
Yarasın kardeşime...Arkadaş erasmus'ta su sanıp vodka içmişti
ahahshsdfhashhsahmarketteyim ürün aldım kasiyerin ordayım ürünü geçridi kasiyer 'poşet olsunmu ?' dedi bende hayır diyecektim ki detone oldum yarım yamalak millet bana bakıyodu sonra bi öksüriyim dedim kadın beni korona zannetti bana bide tip tip bakıyodu abi neyse ürünü aldım para üstünü nasıl verdiyse korana var bende zannetti elime hızlıca koydu ben hala hatırladıkça utanıyorum nedense
eğer dik geldiyse şişe hayırlı olsun ! arkadaşın bir jedi şövalyesi ve harika force kullanıyor8. sınıfta şişe çevirmece oynuyorduk en yakın arkadaşım ile sonra şişeyi biraz havadan attı ve bir ön sıraya gitti ön sıramızada da kızlar tam oturduğu sırada altına düştü ve kız şişenin üzerine oturdu tenefüste benim ağzıma s***tı.
Dikti.eğer dik geldiyse şişe hayırlı olsun ! arkadaşın bir jedi şövalyesi ve harika force kullanıyor
Birde o sırada sınıf öğretmenimiz gelmişti çok sert çok ve disiplinli bir hocaydı Allahtan anlamadı yoksa ooooo.eğer dik geldiyse şişe hayırlı olsun ! arkadaşın bir jedi şövalyesi ve harika force kullanıyor
Birde şişeyi arkadaşım attı dayağı ben yedim.