Unbound’u önceden de oynadım ea play’dan zevkli olduğu için aldım hem arkadaşlarımla oynuyorum. Forza 5 var full dlc aktif olarak oynuyorum zaten.Unboundi kullanmadan iade et, underground 2 ondan kat ve kat daha kaliteli.
Arada 20 yıl var neredeyse, farkı zihninde canlandir.
Yerine Forza 5 alabilirsin, en son 500 liraya düşmüştü Microsoft storede.
Epic gameste Mafia 1-2-3 Definitive edition, Crysis 1-2-3 Remastered, Star Wars serisinden bir kaç oyun ve son olarak Control var.
Ortalama +100 saat oyun demek kaba taslak, 265 TL gibi bir fiyata almıştım ben geçen hafta.
Değerlendir, her türlü oynanır bu oyunlar.
valla çok fazla para attım daha çıkarım ama çıkasım yok açıkcasıPara çıkarsa azıcık Baldurs gate 3 olabilir Disco elysium alabilirsin baya iyi oyunlar bana göre tekrar tekrar oynarsın
mad max iyi mi?İndirimden aldıklarım şunlar;
Cyberpunk
Mad Max
Detroit
Hogwarts Legacy
NFS Unbond hala yaklaşık 25 dolara yakın steam bakiyem var ne tavsiye edersiniz
uncharted bide tomb raider alİndirimden aldıklarım şunlar;
Cyberpunk
Mad Max
Detroit
Hogwarts Legacy
Baldurs gate 3 için 3 dolar çıkmaya değer bence çıkamam diyorsan disco elysium bakabilirsin 5 dolar falanmad max aldım oynanabilir
Herkesin tarzına hitap etmez kitap okumayı sevmiyorsanız sarmaz zaten çok diyalog varoyuna baktım'da çok saracağını düşünmüyorum
metro serisine bir bakabilirsin askeri simulasyon seviyorsan arma reforger veya squad hardcore hayatta kalma seviyorsan dayz bunlara bakabilirsinİndirimden aldıklarım şunlar;
Cyberpunk
Mad Max
Detroit
Hogwarts Legacy