LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Bütçem çok kısıtlı belki 1000 TL bile değildir en fazla 1000 TL 500-800 TL aralığında paten önerisi olursa sevinirim.
Taş paten alma silikon paten al alırsan taş kesinlikle alma. Paten gerçekten çok tehlikeli dikkat et 13 yaşıma kadsr mukkemmel diyordum 5 6 kişinin üstünden felan takla atıp alıyordum sonra yavaş yavaş sıkıldım bıraktım geçen bı süreyim dedim denedigim gibi sak yere düştüm 2 kolu kırdım gerçekte. Dikkat et Decathlon da ki çoğu paten kalitelidir başlangıç için oradan olabilirsinBütçem çok kısıtlı belki 1000 TL bile değildir en fazla 1000 TL 500-800 TL aralığında paten önerisi olursa sevinirim.
Teşekkür ederim bakacağım.Taş paten alma silikon paten al alırsan taş kesinlikle alma. Paten gerçekten çok tehlikeli dikkat et 13 yaşıma kadsr mukkemmel diyordum 5 6 kişinin üstünden felan takla atıp alıyordum sonra yavaş yavaş sıkıldım bıraktım geçen bı süreyim dedim denedigim gibi sak yere düştüm 2 kolu kırdım gerçekte. Dikkat et Decathlon da ki çoğu paten kalitelidir başlangıç için oradan olabilirsin