Başlangıç motoru önerir misiniz?

sr250 çin malı genelde asla çin mali onermiyorlar sizce yinede alınabilir mi
Hintlinin bloğu daha sağlam olur.Ama 200cc bir motoru sıfır alıp motor yiyene kadar süreni de hiç görmedim.Bana kalırsa hangisinin görünüşünü beğeniyorsan onu al.İkisinin de kendine göre problemleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hintlinin bloğu daha sağlam olur.Ama 200cc bir motoru sıfır alıp motor yiyene kadar süreni de hiç görmedim.Bana kalırsa hangisinin görünüşünü beğeniyorsan onu al.İkisinin de kendine göre problemleri var.
İkinci el alınacaksa Rs200 daha iyi bir tercih olur.

A1 e 100k vesaire bütçe var hiç kullanmadım ne önerirsin
Raider öneririm. Kulananlar oldukça memnun motordan.

hocam hiç motor sürmedim

hiç moto tecrübem yok

beklentim hızlı bir şekilde hızlanması ve hızlı olması
Öncelikle yukarıdaki senaryoda hızlı bir şekilde hızlanan ve hızlı giden bir motorla başlamaman gerektiğini kabul etmelisin.
İkinci olarak yine ehliyetinin ne olacağını yazmamışsın ama 19 yaşında olduğun için a2 olduğunu tahmin ediyorum.
Ben yine Ns200 önereceğim. Olması gerektiği güçte ve sorunsuz bir motosiklet.
Motoru almadan önce ekipmanlarını tamamla. Muhtemelen 30 bin civarında tutacak. Kalan bütçenle de 2. elden temiz ns200 bulabilirsin.

Raider öneririm. Kulananlar oldukça memnun motordan.

Öncelikle yukarıdaki senaryoda hızlı bir şekilde hızlanan ve hızlı giden bir motorla başlamaman gerektiğini kabul etmelisin.
İkinci olarak yine ehliyetinin ne olacağını yazmamışsın ama 19 yaşında olduğun için a2 olduğunu tahmin ediyorum.
Ben yine Ns200 önereceğim. Olması gerektiği güçte ve sorunsuz bir motosiklet.
Motoru almadan önce ekipmanlarını tamamla. Muhtemelen 30 bin civarında tutacak. Kalan bütçenle de 2. elden temiz ns200 bulabilirsin.
parça konusu düşündürüyor beni

parça konusu düşündürüyor beni
Büyük ihtimal sıkıntı yaşamazsın ama küçük bir şehirde yaşıyorsan parçalarda tekelleşme sorunu olabiliyor, çok bekletiyolar ya da çok para alıyolar.Ben olsam drift tercih ederdim, ikinci eli daha hızlı, parça sorunu daha az, Arka tekerleri daha kalın olduğu için manevra yapmak viraj almak yeni öğrenen biri için çok daha kolay.

Büyük ihtimal sıkıntı yaşamazsın ama küçük bir şehirde yaşıyorsan parçalarda tekelleşme sorunu olabiliyor, çok bekletiyolar ya da çok para alıyolar.Ben olsam drift tercih ederdim, ikinci eli daha hızlı, parça sorunu daha az, Arka tekerleri daha kalın olduğu için manevra yapmak viraj almak yeni öğrenen biri için çok daha kolay.
Tvs daha güzel hızlanıyor drift e göre ondan daha çok tvs den yanayım

150k ya kadar bütçem var hocam hiç motor sürmedim ehliyetim de suan işlemde almak üzereyim motordan beklentim hızlı bir şekilde hızlanması ve hızlı olması motoru şehir içi ve sehirler arası yolculuk için kullanacagım hiç moto tecrübem yok motora benzer araçlarda var 19 yaşındayım
şu yorumun dehşete düşürdü resmen dostum, kesinlikle bu kafadan çıkman lazım, hiç sürmedim diyorsun aynı zamanda hızlı bir şekilde hızlansın diyorsun, ailen umarım fark eder bu isteğini ve kısıtlarlar, nasıl izin veriyorlar anlamıyorum insanlar çocuklarına böyle şeyler hiçmi görüp duymuyolar motor kazalarında ölenleri.

şu yorumun dehşete düşürdü resmen dostum, kesinlikle bu kafadan çıkman lazım, hiç sürmedim diyorsun aynı zamanda hızlı bir şekilde hızlansın diyorsun, ailen umarım fark eder bu isteğini ve kısıtlarlar, nasıl izin veriyorlar anlamıyorum insanlar çocuklarına böyle şeyler hiçmi görüp duymuyolar motor kazalarında ölenleri.
hocam hız yapmayacagım cok fazla sadece hızlı hızlanmak şehir içinde çok işe yarıyor bence ondan ve tabi hızlı giderse de boş yollarda güzel olurdu ama sizde haklısınız her gün motor kazaları görüyoruz gerçekten cok acı verici

hocam hız yapmayacagım cok fazla sadece hızlı hızlanmak şehir içinde çok işe yarıyor bence ondan ve tabi hızlı giderse de boş yollarda güzel olurdu ama sizde haklısınız her gün motor kazaları görüyoruz gerçekten cok acı verici
daha önce hiç trafikte bulunmamış biri için ister araba ister motor şehir içinde hızlı hızlanan bir araç kazayı getirir, arabada mala geldi der geçersin ama motorda malesef canı alıp götürüyor.

Ben de geçen a2 yazıldım. 125 ile başlamayı düşünüyordum ama ekonomi yüzünden direkt 250 alabilirim. Aldığım zaman senelerce kullanmayı planlıyorum, satmayı değil yani. Hangisi uyguna denk gelirse artık. Zaten yaş olmuş 29 kaplumbağa gibi (40-50) gitmesini de bilirim. İş makinesi kullanıyorum bu arada dolayısıyla gündelik hayatta ister istemez her saniye dikkatli olma tecrübesini bilincimde edindim. Naked ve racing arasında ikilemdeyim hep.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,385
Üyeler
188,240
Son üye
Zarx
Geri