Geçen sene de pek motosiklet sürmedim 50cc bir motosikletim oldu onuda 1 ay falan sürmüşümdür yani 1 yıllık bir tecrübem yok lakin motosikleti trafikte sürebiliyorum ama bir profesyonel gibi değil
Geçen sene de pek motosiklet sürmedim 50cc bir motosikletim oldu onuda 1 ay falan sürmüşümdür yani 1 yıllık bir tecrübem yok lakin motosikleti trafikte sürebiliyorum ama bir profesyonel gibi değil
usta ben hayatımda motor sürmedim 1 haftalık kursta öğrendim ehliyeti aldım sonra 250cc motor aldım yazdan bu yana kullanıyorum kazasız belasız. trafikteki çoğu mala göre de iyi kullanıyorum nelerle karşılaşıyoruz. kendine güven sıkıntı olmaz
Giresunun rampaları vs çok yorabilir. Cüsseli biri değilsen bence bi tık daha küçük bir motorla başla. CC olarak değil ağırlık olarak bahsediyorum. Alırım dersen maksimum rampada 2-3 kere düşerek öğrenirsin sıkıntı olmaz.
Sana bağlı 600-800 cc başlayan bilr var. Elinin ayarını bilir sınırları bilir kendini tutar karıncalanmazsan gayette kullanırsın. Ama ben gencim gaza gelirim arada bi açarım dersen pek tavsiye etmem