Impalas
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
reis bence rs 200 le başla daha az torkulu bi alet . yada 150mi 125likmi drift l ile başlaarasında o kadar fark var mı , r25 yerine ne öneriyorsun ?
reis bence rs 200 le başla daha az torkulu bi alet . yada 150mi 125likmi drift l ile başlaarasında o kadar fark var mı , r25 yerine ne öneriyorsun ?
başlanır knk hatta daha iyi olur. ben 125 lik ile başladım sonra 250liğe geçtim fakat 125 liği 1 ay kullandım yetersiz kaldı. her şey gazı hissetme meseleesi öyle düşün.4-5 defa kısa kısa 125 lik scooter sürmüşlüğüm var arkadaşların motorlarından , seneye yaza doğru r25 almak istiyorum sizce başlangıç olarak uygun olur mu ?
Nasip olursa ilk motoru alıp biraz alıştıktan sonra ehliyet olayını halletmeyi düşünüyorum rahat geçsin diye.
ns200 al kesinlikle tvs gibi dandik bi motora o paralar verilmezİstanbul trafiğinde güncel olarak araba kullandığım için aynı mantıkta sürüyorum zaten sürekli milletin ne yapacağını düşünerek kullanmak lazım vasıtaları , başlangıç için tvs raider 125 veya bajaj ns200 var hangisi daha mantıklı olur sizce veya daha iyi bir öneri de alabilirim.