Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

4-5 defa kısa kısa 125 lik scooter sürmüşlüğüm var arkadaşların motorlarından , seneye yaza doğru r25 almak istiyorum sizce başlangıç olarak uygun olur mu ?
Nasip olursa ilk motoru alıp biraz alıştıktan sonra ehliyet olayını halletmeyi düşünüyorum rahat geçsin diye.
başlanır knk hatta daha iyi olur. ben 125 lik ile başladım sonra 250liğe geçtim fakat 125 liği 1 ay kullandım yetersiz kaldı. her şey gazı hissetme meseleesi öyle düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul trafiğinde güncel olarak araba kullandığım için aynı mantıkta sürüyorum zaten sürekli milletin ne yapacağını düşünerek kullanmak lazım vasıtaları , başlangıç için tvs raider 125 veya bajaj ns200 var hangisi daha mantıklı olur sizce veya daha iyi bir öneri de alabilirim.
ns200 al kesinlikle tvs gibi dandik bi motora o paralar verilmez

rs200 yada ns200 ile başla bence daha sonra r25 geçersin . hatta rs200 den sonra 390 lık rc ler var onlara bile geçersin ama onlarada pat küt hızlı sürmemen lazım herşeyi yavaş alışarak gitmen lazım ama r25 te bu zor olan parana olur kaza bela olursa olmasında. ama başlangıç motoru değil r25 yanlışlıkla bir kere gaz açtınmı kayan ön kaldıran bir canavar o torku diğer 200 lüklere göre fazla .

Geri