Yardım Battlefield 1 oyuncu bulmuyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar hangi modu denersem deneyeyim, ne kadar beklersem bekleyeyim oyuncu bulmuyor! 5dk bekliyorum, beni tek başıma bir maça atıyor ama başka hiçbir oyuncu yok. Nasıl çözeceğim ben bunu?

Arkadaşlar hangi modu denersem deneyeyim, ne kadar beklersem bekleyeyim oyuncu bulmuyor! 5dk bekliyorum, beni tek başıma bir maça atıyor ama başka hiçbir oyuncu yok. Nasıl çözeceğim ben bunu?
Oyuncusu kalmadı ayrıca server listesini açıp oradan dolu server bulun.

Oyuncusu kalmadı ayrıca server listesini açıp oradan dolu server bulun.
Oyuncusu nasıl kalmadı ya? Daha geçen güne kadar ne çok oynadım, ne çok mod denedim. Şimdi bir anda bulmamaya başladı.

Oyuncusu nasıl kalmadı ya? Daha geçen güne kadar ne çok oynadım, ne çok mod denedim. Şimdi bir anda bulmamaya başladı.
200-300 oyuncu anca kalmıştır.
BF5 ücretsiz olunca herkes oraya kaydı.

Filtreleme seçeneklerini kontrol et belki değişmiştir.

Sunucu listesinden seç gir bende de bazen bulmuyor. Başında [DICE] yazanlara girersen daha iyi olur hile sanırsam daha az oluyor. Ve evet hem 2042 hem BF5 yüzünden millet BF4 ve 5 oynuyor BF1 oyuncu sayısı azaldı cidden.

Sunucu listesinden seç gir bende de bazen bulmuyor. Başında [DICE] yazanlara girersen daha iyi olur hile sanırsam daha az oluyor. Ve evet hem 2042 hem BF5 yüzünden millet BF4 ve 5 oynuyor BF1 oyuncu sayısı azaldı cidden.
BF1 silip 5 indirmek mantıklı mı sizce? Hem online hem hikaye tarafı.

200-300 oyuncu anca kalmıştır.
BF5 ücretsiz olunca herkes oraya kaydı.

Filtreleme seçeneklerini kontrol et belki değişmiştir.
BF 1 de ücretsiz oldu :) Filtrelemeden farklı modlar seçik kalmıştır ondan bulunmuyordur oyun. Yoksa zaten serverler doluyodu şimdi daha çok dolu

BF 1 de ücretsiz oldu :) Filtrelemeden farklı modlar seçik kalmıştır ondan bulunmuyordur oyun. Yoksa zaten serverler doluyodu şimdi daha çok dolu
Serverlar boş. Neredeyse tüm oyuncular BF5'e kaydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri