5tl'ye 3 aylık gamepass alıp deneyebilirsin.Daha evvel BF1 oynuyordum, Steam'de 150'ye düştüğünü gördüm. Bu paraya değer mi? Daha da düşer mi ilerleyen dönemlerde? Online'ı nasıl, kalabalık mı?
Bf5 bende var güzel oyun zamanında prime gaming ile bedavaya almıştım.Daha evvel BF1 oynuyordum, Steam'de 150'ye düştüğünü gördüm. Bu paraya değer mi? Daha da düşer mi ilerleyen dönemlerde? Online'ı nasıl, kalabalık mı?
o kampanya bitti ama internette ucuza kod alıp yapılabilir en mantıklı seçenek bu5tl'ye 3 aylık gamepass alıp deneyebilirsin.
aynen gg gibi yerlerde satılıyordu.o kampanya bitti ama internette ucuza kod alıp yapılabilir en mantıklı seçenek bu
22.5a 2 aylık ultimate kodu aldım ben link bırakabiliyorsam atayımaynen gg gibi yerlerde satılıyordu.
Ben aktif olarak oynuyorum evet sunucuları kalabalık online kısmı sarıyor hikayesi iyi değil ama bf 1 dende kötüdür bence.Daha evvel BF1 oynuyordum, Steam'de 150'ye düştüğünü gördüm. Bu paraya değer mi? Daha da düşer mi ilerleyen dönemlerde? Online'ı nasıl, kalabalık mı?
En ucuz 41,99 2021 Ocak sonra da 104 olmuş indirimsiz fiyat artınca bu da arttıArada 80 TL civarına düşüyordu sanki ama emin değilim.
Atar mısın? Link22.5a 2 aylık ultimate kodu aldım ben link bırakabiliyorsam atayım
Atar mısın? Link
Atar mısın? Link