Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Battlefield 5 Almalı Mıyım?

Battlefield 5 Steam'de İndirime Girdi.
Savaş Oyunlarını Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Battlefield 5 Steam'de 420 TL'den 42 TL'ye Düştü.
Savaş Oyunlarını Ve 2. Dünya Savaşı'nı Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?
alma amazon prime de bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savaş Oyunlarını Ve 2. Dünya Savaşı'nı Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Amazon Prime'da ücretsizdi şuan ücretsiz mi bilmiyorum ama ücretsiz ise primedan al.
Prime üyelik ücreti: 7.90

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amazon Prime alınca BF5 standart versiyonun origin kodunu veriyor Amazon. Hiç Prime almadıysan ilk ay ücretsiz kampanyası ile Prime üyeliği alıp bedava alabilirsin oyunu.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Yukardaki arkadaşalrın dediği gibi amazon prime'a üye olup (8 liraya) prime gaming sayfasından Battlefiled 5 kodunu ücretsiz olarak alabilrsin. Kod steam üzerinden değil Origin üzerinden etkinleştiriliyor.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
bende varda sistemim yetmiyor öyle duruyor

bf 1,4,5 var
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 ü oynadım efsaneydi hikayesi baya sağlamdı mekanikleri falanda baya iyiydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon Prime'da ücretsizdi şuan ücretsiz mi bilmiyorum ama ücretsiz ise primedan al.
Prime üyelik ücreti: 7.90
Yukardaki arkadaşalrın dediği gibi amazon prime'a üye olup (8 liraya) prime gaming sayfasından Battlefiled 5 kodunu ücretsiz olarak alabilrsin. Kod steam üzerinden değil Origin üzerinden etkinleştiriliyor.
Amazon Prime alınca BF5 standart versiyonun origin kodunu veriyor Amazon. Hiç Prime almadıysan ilk ay ücretsiz kampanyası ile Prime üyeliği alıp bedava alabilirsin oyunu.
Prime Üyeliği Düşünmüyorum, Oyunun Hikayesi Ve Oynanışı Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Prime Üyeliği Düşünmüyorum, Oyunun Hikayesi Ve Oynanışı Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim.
Oyunun asıl olayı Multiplayer kısmında dönüyor. Multisi hikayeli kısmından çok daha kapsamlı ve Battlefiled oyunlarının olayı bu. Hatta öyle ki önümüzdeki ay çıkacak olan Battlefield 2042'de Hikaye modu olmayacak bile. Ama Battlefiled V'in hikayesi hiç fena değildi. Özellikle The Last Tiger bölümünü kesinlikle oynamak gerekiyor, bir savaş filmi tadında bir bölümdü.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
300 lira oyuna vermektense yan Amazon hesabı açıp bedava alırdım ben ama sen bilirsin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
eğer istersen satabilirim hesabımı battlefield 1 4 5 var sadice 4ü oynadım onuda hikaye modunda hiç online oynamadım

Ek Açıklama 2021-08-29 225123.png

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam aynı oyun ama gösteriş için ha benim steam profilimde gözüksün diyorsan güzel indirim alınabilir fakat önerim prime ile alman

Oyunun asıl olayı Multiplayer kısmında dönüyor. Multisi hikayeli kısmından çok daha kapsamlı ve Battlefiled oyunlarının olayı bu. Hatta öyle ki önümüzdeki ay çıkacak olan Battlefield 2042'de Hikaye modu olmayacak bile. Ama Battlefiled V'in hikayesi hiç fena değildi. Özellikle The Last Tiger bölümünü kesinlikle oynamak gerekiyor, bir savaş filmi tadında bir bölümdü.
Sizce 2. Dünya Savaşı Atmosferini Call Of Duty : World At War Gibi Başarıyla Aktarabiliyor Mu?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom