Battlefield 6 açılmıyor 9070xt

AR4P

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar bf 6 açılmıyor geçenlerdede açılmıyordu amd adrenalin yazılımını silince açıldı düne kadar sıkıntı olmuyodu fakat şuan tekrar açılmıyor adrenalinin son sürümünü yükledim bügün ama gene açılmadı

ekran kartı rx9070xt
işlemci r5 9600x

oyunu açtığım zaman ekrana bf 6 penceresi geliyor 2 saniye sonra kapanıyor

Freesync gsync adaptivesync ne varsa kapattım düzeldi

arkadaşlar bf 6 açılmıyor geçenlerdede açılmıyordu amd adrenalin yazılımını silince açıldı düne kadar sıkıntı olmuyodu fakat şuan tekrar açılmıyor adrenalinin son sürümünü yükledim bügün ama gene açılmadı

ekran kartı rx9070xt
işlemci r5 9600x
Amd driver bozuk. Bf6 için yayınladıkları driver bile bozuk hocam açılsa da çöküyo driver hatası veriyo

ben driverı kaldırdım işte oynuyodum düne kadar sıkıntısız ama şuan açılmıyo

Çift monitör var farklı res ve hz alt tab attım cökmüyor freesync açıkken tüm oyunlar bozuktu kapadım düzeldi
Bende freesync açık değildi. Ve sorun bf6 ya özel. Amd driver çöküyo direkt. Çok yaşayan var dediğim gibi şanslısınız. Belki güncellememişsindir driverı bilmiyorum. Dediğim gibi umarım hiç bozulmaz

Bende freesync açık değildi. Ve sorun bf6 ya özel. Amd driver çöküyo direkt. Çok yaşayan var dediğim gibi şanslısınız. Belki güncellememişsindir driverı bilmiyorum. Dediğim gibi umarım hiç bozulmaz
En guncel adrenalin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,407
Üyeler
187,037
Son üye
kajufistigi
Geri