Battlefield 6 Fragmanı Yayımlandı!🔥🔥🔥

Battlefield 3 için 2014' de Casper laptop aldım.
Battlefield 1 için 2017'de 1060 laptop aldım.
Battlefield 2042 için 2021'de 3070 sistem aldım.
200 dolar olsa gene alırım. 12 yıldır oynadığım oyun.
Benim gibi 200 yildir oynuyor ama ben 3, 4 ve hardline'i ps3'te oynuyordum her gun 5-6 saat sonra 1 ve 5 oynamadim BENCE rezil oyunlar eski cag temasini sevmiyorum bu oyunlarda, PC'ye gectim ve 42 agalarla girince guzel, gunde 1-2 saat girerim hep.

4 nerde hocam 4 iyi ama hikayesi kısa
4 çok az oynadım. Laptopum 4 açmıyordu. 1060 aldığımda da 1 çıkmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim gibi 200 yildir oynuyor ama ben 3, 4 ve hardline'i ps3'te oynuyordum her gun 5-6 saat sonra 1 ve 5 oynamadim BENCE rezil oyunlar eski cag temasini sevmiyorum bu oyunlarda, PC'ye gectim ve 42 agalarla girince guzel, gunde 1-2 saat girerim hep.
Agalarla sarmiyor ya. Yana cago yayını açıp gireceksin.

Bf1 en iyisi bence

Bf1 en iyisi bence
Dedigim gibi warzone oynarken CoD tarafinda da denk geldi bu tarz oyunlar ki ozellikle cocuklugumdan beri oynadigim eski surumlerini de dahil edersek bi ara eski cag tema furyasi vardi ve nefret ettim ya, ben ne guzel guncel zaman veya ileri zamanda gecen oyunlari oynardim silah techizatlari olsun, ozellikler olsun ,tema olsun hep beni daha cok cekerdi, sonra dedigim gibi iki tarafta temayi eskiye bir aldi, silahlar bombos, perkler yok, he ortam kendini icine cekiyor ve biraz daha yetenek istiyor orasi ayri hic te oynamadim degil ama dedigim gibi tema problemi BENCE.

Yoksa lifetime 10'ar saat oynamisimdir bf1 ve bf5'i ama 5 bozuk baya pc'de acilisi, kapanisi, ayar kaydetmeme durumu vs. bf1 ona gore cok daha sorunsuz

fiyatı pahalı türkçe yok ben ne diye para vereceğim ki şuna

birinden biri olsa bari

bf 1 den devam

Battlefield 3 için 2014' de Casper laptop aldım.
Battlefield 1 için 2017'de 1060 laptop aldım.
Battlefield 2042 için 2021'de 3070 sistem aldım.
200 dolar olsa gene alırım. 12 yıldır oynadığım oyun.
6 olan sadece multi değil demi. hikaye olduğu için oynuyorum bende

Sadece Multi olan 2042.
6 da hikaye olacak ama uzun olmayacak deniyor.
Bu oyun için tüm EA alt şirketleri bir araya geldiği söylenmişti Rockstar gibi, daha önce böylemiydi bilmiyorum. Ortaya çok iyi bir oyun çıkar umarım ciddi emek var gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri