Yardım Battlefield 6 Ucuza Nasıl Alınır ?

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
Arkadaşlar birkaç hafta önce Battlefield 6'yı ucuza alma yöntemi paylaşmıştı bir arkadaş. Konuyu bulamadım. Galiba VPN ile falan bir şey yapıp daha ucuza alma taktiği varmış? Nasıl yapılıyor? Kısa süre önce deneyen varmı?

epicten alınca %20 sini iade ediyor 2000 TL'ye geliyor eğer başka yöntem bulamazsan

epicten alınca %20 sini iade ediyor 2000 TL'ye geliyor eğer başka yöntem bulamazsan

bizde burdan devam ettik :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası cebimden ne kadar çıktığına bakıyorum Epic bakiyesi fazla işime yaramaz gibi.
sağda solda pın satan sitelerden bulursun illa legal olarak epic dısında yok heralde

şuan herhangi bi yolu yok steam alıcam dersen kasım indirimlerini beklemelisin
bir heves alıp iade edenlerdenım bende 70 dolar suan o oyun içi gereksiz indirimlerde tercih ederim.

Arkadaşlar birkaç hafta önce Battlefield 6'yı ucuza alma yöntemi paylaşmıştı bir arkadaş. Konuyu bulamadım. Galiba VPN ile falan bir şey yapıp daha ucuza alma taktiği varmış? Nasıl yapılıyor? Kısa süre önce deneyen varmı?
VPN ile Ukrayna’ya bağlanıp EA sitesine girerek oyunu satın alıyorsun, bu kadar. İstersen Epic’ten al, iade de veriyor; 1700 TL’den 1300 TL’ye falan düşer. Ama benim önerim, oyunu EA üzerinden alman. Battlefield gibi oyunlar EA Launcher’da FPS açısından daha iyi çalışıyor.

En ucuz epic ama Ea app işkencesi var

VPN ile Ukrayna’ya bağlanıp EA sitesine girerek oyunu satın alıyorsun, bu kadar. İstersen Epic’ten al, iade de veriyor; 1700 TL’den 1300 TL’ye falan düşer. Ama benim önerim, oyunu EA üzerinden alman. Battlefield gibi oyunlar EA Launcher’da FPS açısından daha iyi çalışıyor.

En ucuz epic ama Ea app işkencesi var
Şu muhabbet yalan. Ben yıllardır EA oyunlarını EA App üzerinden alıyorum. Hani tek yaşadığım sorun, çıkış günlerinde oyuna girememek falan. O da normaldir; sonuçta bir sürü insan giriyor. Onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.

Şu muhabbet yalan. Ben yıllardır EA oyunlarını EA App üzerinden alıyorum. Hani tek yaşadığım sorun, çıkış günlerinde oyuna girememek falan. O da normaldir; sonuçta bir sürü insan giriyor. Onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.
Bf4 ve bf3ü sırf Ea app yüzünden oynayamadım yalan değil.

biz 2042den devam b6 kaldırmıyo pc eziyetten başka bişey değil :D

vpn ile ukrayna bağlanıp ukrayna parası ile ödeme yapmanı istiyor o yüzden zor.
Yok dostum bankan otomatik çeviriyor. Sonuçta steamden de dolar olarak aliyorsun. Ben oyunu böylr 1700tl'ye aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,280
Üyeler
183,969
Son üye
optıkusprıme
Geri