freygasm
80+ Gold
EvetBilen biri söyleyebilir mi, işyerindeyim bakamıyorum...
EvetBilen biri söyleyebilir mi, işyerindeyim bakamıyorum...
varmışBilen biri söyleyebilir mi, işyerindeyim bakamıyorum...
hayırbu bf 1 20 liraya alsak normal bi şekilde steam kullanıcılarıylada oynayabiliyoruz demi bir sorun skntı varmı
Oynayacaksan evetArkadaşlar 2025 Hazirana kadar Gamepass hesabım var. Sizce yine de alınmalı bu oyunlar?
Hikaye olarak gamepass kulllanıp. Online olarak hangisini almam daha mantıklı olur?Oynayacaksan evet
Hocam online ea play daha iyi olur. Hikaye farketmezHikaye olarak gamepass kulllanıp. Online olarak hangisini almam daha mantıklı olur?
Hocam bende ea Play'den oynuom bfyi ama arada giriom sürekli deil üyelikten devam etmemi mantıklı eaden almakmiHocam online ea play daha iyi olur. Hikaye farketmez
Hocam bende ea Play'den oynuom bfyi ama arada giriom sürekli deil üyelikten devam etmemi mantıklı eaden almakmi
Hocam 2042 yi diyorum diğerleri zaten bende varDostum oyunlari toplasan 50 lira ediyo zaten,
Hocam siz bilirsiniz. Arada oynayacaksam almam ama bu fiyatlar aşırı iyi kaçırılmamadı gerekiyorHocam bende ea Play'den oynuom bfyi ama arada giriom sürekli deil üyelikten devam etmemi mantıklı eaden almakmi