Neler Yeni

🔥İndirim BATTLEFİELD OYUNLARI %93'E KADAR İNDİRİMDE

pppoe

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Hasan
Bf4 mü yoksa 3 mü alınır 1 ile 5 elimde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanada sorayım bf 3-4? 1 ile 5 var bend4

Sanada sorayım bf 3-4? 1 ile 5 var bende
4ü Ka-cır -ma. Oyleki biranede yedek aldım.10 yıldır bıkmadım

Premium al

Ekni

80+
şimdi ben battlefield 1 premium, battlefield 3 ve battlefield 4 alıcam da
3 ve 4 ün online ı var mı (sunucuları dolu mu) bide hikayekeri nasıl?

bide 3 ve 4 ün premiumu var mı varsa ne ekliyor

Scorpyven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Bu oyunları sadece hikayesi için alıcam ama dlcler önemli mi yani sadece standart edition alsam olur mu hikayeye bir etkisi var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ekni

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
EA APP üzerinde Battlefield oyunları çok büyük indirim de ben hiç oynamadım ama güzel bir seri olduğunu biliyorum o yüzden neredeyse tüm seriyi 70 TL gibi bir fiyata aldım, ilgisini çeken arkadaşlar varsa kaçırmasın.

Ek olarak EA Sports FC24 sadece 600 TL, steamde şuanda %50 indirimli fiyatı 1000 TL

Uygulama Linki: https://www.ea.com/ea-app
Hikaye için düşünenler aralarında en iyisi Battlefield 1. Bunun dışında 3,4 ve Bad Company 2 de güzel.
Online için hâlâ açık ara bf1 en iyisi. Evet hile var ama aşırı fazla klan sunucusu var. Aktif admin olduğundan hile sorunu yok. Sunucuyu favorilere ekle kafa rahat. Bf5'te biraz P2W yani parayı basan kazanır mantığı var çok bariz. Bence WWII'nin en önemli devletlerinde biri olan Rusya oyunda yok. En önemli çıkarmalardan biri olan Normandiya yok. Bf1'deki gibi kalıcı klan sunucuları yok hile fazla. Bf4 de güzel ama oyuncu sayısı Steam için 1000 civarı. Şahsen ben bf4 alacam tekrardan(ea play ile oynamıştım). Bf4 alacaklar da Premium almaya özen göstersin. En güzel haritalar, battlepackler falan baya iyi. Ki 8 lira bir şey değil artık. Günümüzde geçen düzgün savaş oyunu yok. Bf3 de 13 lira hiçbir şey. Zamanının en güzel grafikli oyunlarından. Online sunucuları hakkında bilgim yok. Bf2024 almayın berbat ötesi. Optimizasyon leş, haritalar aşırı büyük ve anca koşuyorsun. Oyuncu sayısı da indirim dönemleri dışında bf5 ve Bf1'de kıyasla daha az o yüzden bot koyuyorlar.

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kürşat
İlk defa oyun alicam play olanimi yoksa komplemi almak gerek ? Playle normal arasinda ne fark var

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hikaye için düşünenler aralarında en iyisi Battlefield 1. Bunun dışında 3,4 ve Bad Company 2 de güzel.
Online için hâlâ açık ara bf1 en iyisi. Evet hile var ama aşırı fazla klan sunucusu var. Aktif admin olduğundan hile sorunu yok. Sunucuyu favorilere ekle kafa rahat. Bf5'te biraz P2W yani parayı basan kazanır mantığı var çok bariz. Bence WWII'nin en önemli devletlerinde biri olan Rusya oyunda yok. En önemli çıkarmalardan biri olan Normandiya yok. Bf1'deki gibi kalıcı klan sunucuları yok hile fazla. Bf4 de güzel ama oyuncu sayısı Steam için 1000 civarı. Şahsen ben bf4 alacam tekrardan(ea play ile oynamıştım). Bf4 alacaklar da Premium almaya özen göstersin. En güzel haritalar, battlepackler falan baya iyi. Ki 8 lira bir şey değil artık. Günümüzde geçen düzgün savaş oyunu yok. Bf3 de 13 lira hiçbir şey. Zamanının en güzel grafikli oyunlarından. Online sunucuları hakkında bilgim yok. Bf2024 almayın berbat ötesi. Optimizasyon leş, haritalar aşırı büyük ve anca koşuyorsun. Oyuncu sayısı da indirim dönemleri dışında bf5 ve Bf1'de kıyasla daha az o yüzden bot koyuyorlar.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için

Reis zaten aşırı ucuz ikisini de al bence.

Epicden mi gelme onlar yoksa
Bilemedim ki

Neden hepsini standart aldın ki hocam ? özellikle 1 ve 4 için standart almanın pişmanlığını iliklerine kadar yaşayacaksın bunu bilebilirsin :) iade etme kısmı varsa revolution ve premium edition almalısın.
Deme bee. Bende standart aldım hiç dikkat etmedim üzüldüm lan şimdi. Ne gibi eksileri olacak ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğum tarihi nasıl değiştirebilirim? 18 yaşından küçüğüm diye alamıyorum.

Top Bottom