Neler Yeni

🔥İndirim BATTLEFİELD OYUNLARI %93'E KADAR İNDİRİMDE

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Evet. Bf 1-5 i 40 a aldım. İnanılmaz ucuz. 3 ude düşündüm ama oynadım gerek yok dedim almadım. 1-5 in online kısmını merak ediyorum. Gerçekten al kenara oynamazsaniz bile. 20 liraya su yok 5lt hemen hemen😂 geçen hayat suyu 23 e mi ne aldım
Knk 1 mükemmel online i falan 2042 i de iyi diğerleri fazla iyi değil o kadar

TahinPekmez

80+ Silver
Son düzenleme:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,371
İsim
Ahmet Sevinç
doğru hocam 4 dlc var bu dlcler fransız rus ve osmanlı haritalarını içeriyor artı olarak birçok silah ve araç için de bu dlcler lazım.
İyi ki premium varmış bu ne olum 😂

Hermitus

80+ Bronze
iade ettim hepsini, origin ile ea app birleşmiş, ea den yeni hesap açıp bu oyunları satın alınca eski origindeki oyunlarım ile beraber olmuş olmuyordu mecbur iptal ettim. premium alınca ne artısı var ek bölümler vs.
premimum 4 dlc içerir bu dlclerde rus osmanlı fransız haritaları var ek silahlar ek tank ek uçak gibi birçok artısı var bf1 dlcsiz oynanmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi ki premium varmış bu ne olum 😂
düşünün hocam oyunda en çok oynanan tank tipi taaruz tankı ve bu tank dlc ile geliyor :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
FC24 Aylık mı yapsam bilemedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
battlefield 1 revolution edition 27 tl gözüküyor uygulamada okuduğum kadarıyla bazı dlc ler olmadan oyunun tadı çıkmıyormuş bu paketi alsam işimi görür mü, premium edition diye bir şey bulamadım da

5 aldım, bu paraya nasıldır diye sormayacağım. Ama nasıl oyun:D

pppoe

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Hasan
Evet. Bf 1-5 i 40 a aldım. İnanılmaz ucuz. 3 ude düşündüm ama oynadım gerek yok dedim almadım. 1-5 in online kısmını merak ediyorum. Gerçekten al kenara oynamazsaniz bile. 20 liraya su yok 5lt hemen hemen😂 geçen hayat suyu 23 e mi ne aldım
Bf4 10 yıldır oynuyorum haala bıkmadım tüm seri çöp bf3 ün görsel gelişmişi bf4 dür. 4 hem singel playeri süper.multisinden hiç çıkmayacağını Garanti ederim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
EA APP üzerinde Battlefield oyunları çok büyük indirim de ben hiç oynamadım ama güzel bir seri olduğunu biliyorum o yüzden neredeyse tüm seriyi 70 TL gibi bir fiyata aldım, ilgisini çeken arkadaşlar varsa kaçırmasın.

Ek olarak EA Sports FC24 sadece 600 TL, steamde şuanda %50 indirimli fiyatı 1000 TL

Uygulama Linki: https://www.ea.com/ea-app
Bf4 mü yoksa 3 mü alınır 1 ile 5 elimde var

Bf4 10 yıldır oynuyorum haala bıkmadım tüm seri çöp bf3 ün görsel gelişmişi bf4 dür. 4 hem singel playeri süper.multisinden hiç çıkmayacağını Garanti ederim
Sanada sorayım bf 3-4? 1 ile 5 var bende

Hermitus

80+ Bronze
battlefield 1 revolution edition 27 TL gözüküyor uygulamada okuduğum kadarıyla bazı dlc ler olmadan oyunun tadı çıkmıyormuş bu paketi alsam işimi görür mü, premium edition diye bir şey bulamadım da
revulation içinde premium pass de olması lazım öyle hatırlıyorum.

5 aldım, bu paraya nasıldır diye sormayacağım. Ama nasıl oyun:D
parasına göre çok iyi ama bana göre 1'den kötü bir oyun. 2. dünya savaşına göre kötü bir atmosferi var ve millet palyaço gibi dolanıyor etrafta 1'e göre avantajı gun play daha iyi onun dışında pek iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
revulation içinde premium pass de olması lazım öyle hatırlıyorum.

parasına göre çok iyi ama bana göre 1'den kötü bir oyun. 2. dünya savaşına göre kötü bir atmosferi var ve millet palyaço gibi dolanıyor etrafta 1'e göre avantajı gun play daha iyi onun dışında pek iyi değil.
evet hocam öyleydi onu aldım geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,610
Üyeler
164,172
Son üye
OyunCanavarı35
Top Bottom