Yardım Battlefield™ 2042 Alınır mı ?

rynsz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Cyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cyberpunk gibi fiyaskolu çıkış yapmıştı optimizasyon vs. Şuan alınır mı? düzelmiş diyorlar optimizasyon sorunu var mı hala ?

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Ben warzone 2de takılıyorum öyle aman aman bi sorunu yok. Şu sıralar cyberpunk oynuyorum o kadar bekledik adam olmuştur diye. Göze fazla çarpan buglar var

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Sana tavsiyem ea play üyeliği al 2042 geldi ona bi indir test et ona göre ister satın alırsın ister ea play ile devam edersin.

Sana tavsiyem ea play üyeliği al 2042 geldi ona bi indir test et ona göre ister satın alırsın ister ea play ile devam edersin.
bende öyle düşündüm ea ile alıyım 34 TL'ye deneyeyim optimizasyondan korkum var tek oyundna yok baya kaliteli .

günde 3 tur açılan x oyunu alınır mı konularından biri,

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM

bence alınmaz bf sarmıyor beni sevemedim bi türlü ama seriye ilgin varsa ea playden dene sonra alırsın

günde 3 tur açılan x oyunu alınır mı konularından biri,

bence alınmaz bf sarmıyor beni sevemedim bi türlü ama seriye ilgin varsa ea playden dene sonra alırsın
tüm serilerini bitirdim özellikle multileri 400 saat falan minimum 2042 kaldı denemek istiyorum ea play ile deneyeceğğim 1 aylık alıp deneyeceğim

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Alınır da oyun güzel degil bence oynanış mekaniği vs

Ben bayıla bayıla oynuyorum tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle düşündüm ea ile alıyım 34 TL'ye deneyeyim optimizasyondan korkum var tek oyundna yok baya kaliteli .
Ea alacağına pc gamepass al. Ea play de içeriyor zaten

Sistem :
3060 12gb
5600 ( OC )
1x16 1x8 GB RAM
Çok kötü oyun alınmaz.

O kadar da kötü oyun değil halihazırda fiyatı da uygun ben 400e almıştım alınabilir bence

Bence almaya değmez. Game pass aldım ordan oynuyorum. Bende de aynı sistem var sorunsuz oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri