Yüksek ihtimal evetHesabınız kullanım dışı diyor bu çökmeden dolayı değil mi ?
Gmail, Youtube gibi servisler günde 5-10 hit alan siteler değil. Dünya devi bir platforma erişimin 5 dakika kesilmesi bile çok büyük bir olaydır.Yazıda 20 dk için uzun niteliği kullanılmış.
Garip!
.Gizli sekmeden youtube açılıyor arkadaşlar bilginize nasıl oluyor anlamadım ama gizli sekmeden giriliyor
Harbiden giriyor tamam sorun yok kalmGizli sekmeden youtube açılıyor arkadaşlar bilginize nasıl oluyor anlamadım ama gizli sekmeden giriliyor
Çünkü Google hesabından çıkmış oluyorsun, muhtemelen bunla alakalı.Gizli sekmeden youtube açılıyor arkadaşlar bilginize nasıl oluyor anlamadım ama gizli sekmeden giriliyor
Allah'ım inşallah atraksiyon çıkar Allah'ım inşallah!!!Bazı Google Servislerine Erişim Sorunu Yaşanıyor! | Donanim Arşivi
Google'ın servisleri çoğu insanın hayatına girmiş durumda. Bunların en büyük örnekleri Youtube ve Gmail aslında. Fakat 14.12.2020 saat 14:50'den beri budonanimarsivi.com
Şu an forumda konuşulan bu konu sadece Türkiye'de yaşanan bir sorun değilmiş. Dünyadaki diğer kullanıcıların da bu sorunu yaşadığı bildirildi.
Eski cihazlarda aciliyor en azindan bendeki eski cihazda ama güncellerde acilmiyor