Beat nasıl olmuş? (40)

Aga hat sesi çok fazla. Beat denmez bence buna çok kısa çünkü. Ve hatlerin notalarını değiştirme bence kulak tırmalıyor.

hoş geliyor kulağa hangi program ile yapıyorsun fl ilemi ?

Aga hat sesi çok fazla. Beat denmez bence buna çok kısa çünkü. Ve hatlerin notalarını değiştirme bence kulak tırmalıyor.
Katılmıyorum. Kısa olması beat olmamasına engel olmaz.

Katılmıyorum. Kısa olması beat olmamasına engel olmaz.
Kime göre neye göre reis? Sen ona söz yaz bakayım kaç satır okuyacaksın?
Ayrıca diğer yazdıklarıma da bak, sen soruyorsun nasıl olmuş diye yazıyoruz cevap yok...

Güzel gibi

Ayrıca diğer yazdıklarıma da bak, sen soruyorsun nasıl olmuş diye yazıyoruz cevap yok...
Ben nasıl olmuş diyorum. Köküne kadar eleştri yapın demiyorum. Herkesin kulak zevki farklıdır. Beatten anlamayanlar geliyor eleştriyor. Daha beat yapamayanlar geliyor eleştriyor. Ohooo. Her şey kulak değil, bir yerden sonra tekniğe bakıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak sözlü yazmak istersem Rapci arkadaşım var. Yaparım ona beat yazar. Bende yazarım neyin tantanası bu "kaç satır okuacaksın?" Bunların proje dosyaları var girersin süreyi daha da uzatırsın. :)

Beatten anlamayanlar geliyor eleştriyor. Daha beat yapamayanlar geliyor eleştriyor. Ohooo. Her şey kulak değil, bir yerden sonra tekniğe bakıyor.
Haklısın beattan anlamıyosun kötü yanı orda :/ Tekniksel konuşunca hatalarını anlayıp kabullenemeyip böbürlenmeye ve bu şekilde devam edip asla kendini geliştirmemeye çabalıyosun ya hll.

Haklısın beattan anlamıyosun kötü yanı orda :/ Tekniksel konuşunca hatalarını anlayıp kabullenemeyip böbürlenmeye ve bu şekilde devam edip asla kendini geliştirmemeye çabalıyosun ya hll.
Aynen brom kimin anlamadığı ortada. Yapta görelim marifetine Star Beatmaker. Drakein beatlerini sen mi yaptın ? çok güzel yapmışsın. Kendimi geliştirmedim sonuçta. Çoçuk beatleri yapıyorum kulağı olanlar dinliyor işte.

melodi çok kuru olmuş be kanka reverbi arttır biraz, low keylerden nota ekle biraz
Çok efekt ekledim bir türlü o sesini doygunlaştıramadım. Eklerim biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,744
Son üye
kabuterimon
Geri