Öneri Beats VS Sennheiser BT kulaklık

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
272
Link
Link 2
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Bütçem max bu kadar çok değecek bir kulaklık olursa 4500 kadar çıkabilirim. İki seçenek arasında veya daha ucuza fp olarak ne önerirsiniz?

Bu fiyat bandında kesin daha iyisi vardır ama bende sennheiser 350BT var memnunum.

kesinlikle sennheiser kulaklık

Bulabildiğim farklı bir model olmadı hocam eğer varsa paylaşırsanız sevinirim. Sennheiser için biraz kaba durduğunu gördüm kullanışta çok etkiliyor mu?
Bence kaba durmaktan çok kafanın üst kısmındaki kısmı uzun sürede acıtıyor ben mesela 1 saat takıp 5 dakika mola veriyorum sonra geri takıyorum

Bulabildiğim farklı bir model olmadı hocam eğer varsa paylaşırsanız sevinirim. Sennheiser için biraz kaba durduğunu gördüm kullanışta çok etkiliyor mu?
sennheiser kulağa daha rahat oturuyor ve sesi hissettiriyor beati sevemedim bi türlü deneme fırsatınız varsa deneyin bi

sennheiser kulağa daha rahat oturuyor ve sesi hissettiriyor beati sevemedim bi türlü deneme fırsatınız varsa deneyin bi
Deneme fırsatım var fakat ben daha çok airpods tarzı kulaklıklarla rahat ediyorum fakat içime sinen bulamadım bu aralıklarda. Öneriniz var mı acaba?

huawei denediniz mi hocam

Geri