FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
bu fotoğraf pek uygun değil gibiTam doğru çalışmıyor gibi. Bir test edeyim dedim ama.Alıntıyı görüntüle
bu fotoğraf pek uygun değil gibiTam doğru çalışmıyor gibi. Bir test edeyim dedim ama.Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Bazı insanlar yapamıyor Kendi. Bende Dahil Bu yüzden bu siteyi kullanıyorum paylaşayım Kullanmak isteyen olursa diye paylaştım.Kendim siliyorum sadece bir test etmek için attım. Elinize sağlık.
Siteyi Bilip Bilmemek Önemli Değil Bence. Sadece Kullanıyordum Tavsiye Ettim. tabii ki Sen biliyor olabilirsin.Bu siteyi bilmeyen var mı?
Olabilir Ben Kullandığım Siteyi Paylaşayım Dedim.https://pixcut.wondershare.com daha temiz calisiyor bence.
Alternatif olarak bulunsun yine deOlabilir Ben Kullandığım Siteyi Paylaşayım Dedim.
Sağ tık yapıp bağlantı adresini kopyaladım, virustotal'e yapıştırdım.site slazzer.com tıklayınıza tıklamak istemeyen olursa diye
TeşekkürlerAlternatif olarak bulunsun yine de
diğer tarayıcılarda var mı bilmiyorum ama firefoxta linkin üzerine gelince böyle alttan çıkıyor.Sağ tık yapıp bağlantı adresini kopyaladım, virustotal'e yapıştırdım.
Opera GX 'te de bulunuyor.diğer tarayıcılarda var mı bilmiyorum ama firefoxta linkin üzerine gelince böyle alttan çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle