yenigeldim 80+ Silver Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 2,250 23 Şubat 2024 #14 The GodFather yazmış: Birde İsrail tabanlı marka ürünleri alıp çöpe atanlar var. Acıyorum hallerine Devamı için tıklayın... israile ticaret gemileri akıyo ama ona bi şey diyen yok
The GodFather yazmış: Birde İsrail tabanlı marka ürünleri alıp çöpe atanlar var. Acıyorum hallerine Devamı için tıklayın... israile ticaret gemileri akıyo ama ona bi şey diyen yok
SimonGhost 80+ Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 352 Dahası Reaksiyon skoru 197 İsim Ghost Rilley İlgilendiği Kategoriler Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis 23 Şubat 2024 #15 turkishnature yazmış: Hocam uygulamada hata alıyorum güvenlik hatası gibi bir şey işletim sisteminden galiba ama rom olduğu için olabilirmi Devamı için tıklayın... Bootloader kilidi açık olduğunda ve root varsa ondan da yapıyor olabilir. Google play sertifikasını da görmüyor olabilir
turkishnature yazmış: Hocam uygulamada hata alıyorum güvenlik hatası gibi bir şey işletim sisteminden galiba ama rom olduğu için olabilirmi Devamı için tıklayın... Bootloader kilidi açık olduğunda ve root varsa ondan da yapıyor olabilir. Google play sertifikasını da görmüyor olabilir
J jonde 80+ Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 2 23 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Orjinal romlu olmasi lazim yoksa uygulama acilmiyo galiba