Selimcik 80+ Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 104 6 Kasım 2021 #1 Game Pass satın aldım ve RTX'i denemek içn bedrock edition'u kurdum. Ama microsoft hesabıma bağlanmıyo ve o yüzden de rtx'i deneyemiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Game Pass satın aldım ve RTX'i denemek içn bedrock edition'u kurdum. Ama microsoft hesabıma bağlanmıyo ve o yüzden de rtx'i deneyemiyorum. Yardım edebilecek var mı?
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,189 En İyi Cevap 28 Reaksiyon skoru 12,058 6 Kasım 2021 #2 Bağlanmıyor derken, hata vs. veriyorsa bu hatanın ekran görüntüsünü atar mısın?
Selimcik 80+ Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 295 Reaksiyon skoru 104 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: Bağlanmıyor derken, hata vs. veriyorsa bu hatanın ekran görüntüsünü atar mısın? Devamı için tıklayın... Alıntıyı görüntüle Post automatically merged: 6 Kasım 2021 pickpocket yazmış: Bağlanmıyor derken, hata vs. veriyorsa bu hatanın ekran görüntüsünü atar mısın? Devamı için tıklayın... Post automatically merged: 6 Kasım 2021
pickpocket yazmış: Bağlanmıyor derken, hata vs. veriyorsa bu hatanın ekran görüntüsünü atar mısın? Devamı için tıklayın... Alıntıyı görüntüle Post automatically merged: 6 Kasım 2021 pickpocket yazmış: Bağlanmıyor derken, hata vs. veriyorsa bu hatanın ekran görüntüsünü atar mısın? Devamı için tıklayın... Post automatically merged: 6 Kasım 2021