Ne tür kitap seviyorsun bilmiyorum ama kardeşimin okuduğu kitabı okumuştum güzel kitap adı Kara Oklar Çetesi bebeksi değilArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Türkiye'de geri kalmışlığın tarihi Türkiye'nin özetidir bakinizArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Okudum onu güzel kitapMomo. Barış Özcan'ın kitap ile ilgili bir videosu vardı sanırım kitabı okurken bayağı zevk almıştım. Size uyarsa okuyabilirsiniz
Derken ne demeye çalıştınız tam anlamadım?Türkiye'de geri kalmışlığın tarihi Türkiye'nin özetidir bakiniz
Biraz ergence görülüyor ama alacakaranlık serisini öneririmArkadaşlar merhabalar yeni kitaba başlayacağım ama karar veremedim beğendiğiniz kitaplar varsa yazarmısınız
Türk halkınin cumhuriyetten bu yana nasıl koyunlastirildigini anlatır diyorum anlamazsın benim hayatım kaycak anla artık bence her gelen başkan giderken koydu ya hani ama sonuncusu gitmeden yapiyorOkudum onu güzel kitap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Derken ne demeye çalıştınız tam anlamadım?