Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.Bu özellik gayet güzel oldu. Abonelik 9.90 oldu! Üstelik ilk ay abonelik için %20 indirim ile 7.92 fiyatından abone olabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ben bilmiyorum bu ne ki?Bu özellik gayet güzel oldu. Abonelik 9.90 oldu! Üstelik ilk ay abonelik için %20 indirim ile 7.92 fiyatından abone olabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Destek, ya da chatte kuul görünmek Bazı kanalların emoteları güzel oluyor. Caps lock la yazabiliyon. Discordda özel rolün oluyor kuul oluyon yine.Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
Twitchte istediğin bir yayıncıya abone olabiliyorsun. Önceden 38 Liraydı şu an 9 liraya düştü.Ben bilmiyorum bu ne ki?
chat abone moddayken yazabilmek, abone çekilişlerine katılabilmek ve en önemlisi yayıncıya maddi destek olmak içinNeden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
Hala*Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
Abo ben yerimi alayım tartışma çıkabilirNeden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.
Valla amazon prime saolsun bir sürü çekilişe katıldım o abonelikler sayesinde.Neden parayla birine abone olursun ben onu hayla anlamadım ama neyse.