Neler Yeni

Ben biraz farklı mıyım?

Captain Pricee

80+ Bronze
Çok farklısın kardeşim düştük ekipçe

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. 🤣 Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Düştümknk

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
vre ilgi ona

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Yaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. 🤣 Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Sen dinlemiyorsun diye Rap Metal çöp olmuyor kardeşim, insanların hepsi aynı değil zevkler tartışılamaz.

Aware

80+ Silver
Ban go brrr

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
1626296172027.png

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bence çok farklısın Üstün bir zekan olabilir. (!)

nixc0r

80+
Evet evet en havalı sensin evettt

Yaşıtlarının hepsi mi ulan canım sıkılınca Erkin Koray dinliyorum

Ayrıca Rap ve Metalde çöp türler değildir :/

Fordon Greeman

80+ Bronze
Sen sıradan olansın. Bahsettiklerin ise müzik nedir bilmeyenler. Hadi synthwave, film müziği, metal, rock, klasik vs bi şey dinlesen yaşıtlarından en azından farklı olabilirsin belki diyeceğim de dünyanın en sıradan şeyini yapıyorsun zaten :D

HoYeon Jung

80+ Gold
Neden sürekli kendinizi arkadaşlarınızdan farklıymış gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki? Cidden 2-3 tane kendini bir şey sanan maymun ergenler için mi böyle ilgiler istiyorsunuz, kendinizi havalı sanmaya çalışıyorsunuz?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Neden sürekli kendinizi arkadaşlarınızdan farklıymış gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki? Cidden 2-3 tane kendini bir şey sanan maymun ergenler için mi böyle ilgiler istiyorsunuz, kendinizi havalı sanmaya çalışıyorsunuz?
Nedeni mi var, kendini aramaktır bu sonuçta. Olur ergenlikte böyle şeyler. Sonuçta kendini bir yere ait hissetmek bi kimlik oluşturmak istiyorlar, birey olmak istiyorlar. Kimisi bunun için kendini özel olduğuna inandırıyor, kimisi gidip belirli topluluklara karışıyor. Topluluk dediğim bir müzik grubunun fanı olmak, bir kişinin fanatiği olmak bir filmin veya oyunun fanı olmak gibi. Bunlar üzerinden kendilerini tanımlıyorlar. Çünkü oturmuş bir kişilikleri yok henüz. Zaten o yüzden olgun olmayan insanlar genelde sevdiği bir oyuna, filme vs laf edildiğinde sanki kendi kişiliğine laf ediliyormuş gibi defansa geçip triggerlanıyorlar. Kendilerini bu şeyler üzerinden tanımlıyorlar çünkü ve bunlara laf edilince sinirleniyorlar.

Top Bottom