Captain Pricee
80+ Bronze
Çok farklısın kardeşim düştük ekipçe
DüştümknkYaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Sen dinlemiyorsun diye Rap Metal çöp olmuyor kardeşim, insanların hepsi aynı değil zevkler tartışılamaz.Yaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Eski şarkı, yaşlı şarkı. Çıkıt ekran görüntüsü aldık heh Instagram story.
Bence çok farklısın Üstün bir zekan olabilir. (!)Yaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Evet evet en havalı sensin evetttYaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Sen sıradan olansın. Bahsettiklerin ise müzik nedir bilmeyenler. Hadi synthwave, film müziği, metal, rock, klasik vs bi şey dinlesen yaşıtlarından en azından farklı olabilirsin belki diyeceğim de dünyanın en sıradan şeyini yapıyorsun zatenYaşıtlarımın hepsi Rap Metal gibi çöp müzik türlerini dinlerken ben eski şarkıları dinlemeyi bırakamıyorum. Sabah akşam Cem Karaca, Barış Manço dinliyorum. Sizce farklı mıyım? Ne yapmam gerekir?
Hooop bira bardağı tokuşturma resmi arkada Müslüm baba neden çünkü havalıı.Eski şarkı, yaşlı şarkı. Çıkıt ekran görüntüsü aldık heh Instagram story.
Nedeni mi var, kendini aramaktır bu sonuçta. Olur ergenlikte böyle şeyler. Sonuçta kendini bir yere ait hissetmek bi kimlik oluşturmak istiyorlar, birey olmak istiyorlar. Kimisi bunun için kendini özel olduğuna inandırıyor, kimisi gidip belirli topluluklara karışıyor. Topluluk dediğim bir müzik grubunun fanı olmak, bir kişinin fanatiği olmak bir filmin veya oyunun fanı olmak gibi. Bunlar üzerinden kendilerini tanımlıyorlar. Çünkü oturmuş bir kişilikleri yok henüz. Zaten o yüzden olgun olmayan insanlar genelde sevdiği bir oyuna, filme vs laf edildiğinde sanki kendi kişiliğine laf ediliyormuş gibi defansa geçip triggerlanıyorlar. Kendilerini bu şeyler üzerinden tanımlıyorlar çünkü ve bunlara laf edilince sinirleniyorlar.Neden sürekli kendinizi arkadaşlarınızdan farklıymış gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki? Cidden 2-3 tane kendini bir şey sanan maymun ergenler için mi böyle ilgiler istiyorsunuz, kendinizi havalı sanmaya çalışıyorsunuz?