Neler Yeni

Ben bu olayı anlamadım gitti!!! (Laptop)

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Quasi
Merhaba Arkadaşlar,
Laptop 1 ay önce servisten geldi bakımı yapıldı sıcaklıklar iyi her şey güzel ama bir baktım FPS kötü...
Sonra ayarlara baktığımda babam güç tasarrufuna almış bilgisayarı... (FPS ondan düşükmüş)
Performansa aldım. FPS 10 arttı işlemci sıcaklık 70 den 95 e çıktı... eskisi gibi devam ediyor bakımdan önce de performansta kullanıp FPS sıkıntısı ve sıcaklık sıkıntısı çekiyordum.
Ne yapsam işe yaramadı soğutucu aldım.
Furmark testi yaptım sıkıntı çıkmadı..
FPS berbat...
Ama CS GO 10 dk oynuyorum 95 derece nedir aga?
En dip ayarlar 1600x900 en düşükte her şey ama yine de 100 FPS zar zor ulaşıyor.
Laptop : Acer Nitro 5 AN515-54
Ekran kartı : GTX 1650
İşlemci : i7 9750h
Ram : 16GB
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
NOT: Burada bu konuyu 3. açışım ne yapsam işe yaramadı...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Merhaba Arkadaşlar,
Laptop 1 ay önce servisten geldi bakımı yapıldı sıcaklıklar iyi her şey güzel ama bir baktım FPS kötü...
Sonra ayarlara baktığımda babam güç tasarrufuna almış bilgisayarı... (FPS ondan düşükmüş)
Performansa aldım. FPS 10 arttı işlemci sıcaklık 70 den 95 e çıktı... eskisi gibi devam ediyor bakımdan önce de performansta kullanıp FPS sıkıntısı ve sıcaklık sıkıntısı çekiyordum.
FPS berbat...
En dip ayarlar 1600x900 en düşükte her şey ama yine de 100 FPS zar zor ulaşıyor.
yardımcı olunacak bişey yok ki dostum :( en fazla yapabileceğin şey soğutucu blok ekleyebilirsin ama öyle de garanti dışı kalır :(

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Quasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olunacak bişey yok ki dostum :( en fazla yapabileceğin şey soğutucu blok ekleyebilirsin ama öyle de garanti dışı kalır :(
Zor durumdayım cidden ağzımızın tadı ile iş yapamıyoruz.(Dersler, Okul, Oyun vs.). Satalım diyorum sistem alırsam ailem beni kaybedeceğini zannediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmam gerek tavsiyeye cidden ihtiyacım var..

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Zor durumdayım cidden ağzımızın tadı ile iş yapamıyoruz.(Dersler, Okul, Oyun vs.). Satalım diyorum sistem alırsam ailem beni kaybedeceğini zannediyor.

Ne yapmam gerek tavsiyeye cidden ihtiyacım var..
sat dostum toplama bilgsayar al zaten taşınmayacaksa eğer laptop almak mantıklı değil ki :(

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Merhaba Arkadaşlar,
FPS berbat...
NOT: Burada bu konuyu 3. açışım ne yapsam işe yaramadı...
Laptop kullanicilarin temel çilesi aslinda hepiniz birlesip bir örgüt kurun bu soğutma problemi için daha kolay çözumler bulabilirsiniz belki

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Quasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sat dostum toplama bilgsayar al zaten taşınmayacaksa eğer laptop almak mantıklı değil ki :(
Şu ana kadar taşınmadı bir yere ailem taşırız dedi taşımadı. Cesurca diyeceğim bu konuyu... Oyun oynamak istediğimde biz sana bunu oyun için mi aldık valla bilmiyorum laptop fiyatı 10K:oops:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
Laptop kullanicilarin temel çilesi aslinda hepiniz birlesip bir örgüt kurun bu soğutma problemi için daha kolay çözumler bulabilirsiniz belki
benim laptobumda soğutma sistemi yok :D sadece bakır bi plaka koymuşlar :D ben de extradan bakır plaka yerleştirdim termal macunla birlikte ve fana doğru da eklediğim bakırı uzattım 60 derece çalışıyo :) ama oyun oynamadan zaten de oynanmaz :D

Şu ana kadar taşınmadı bir yere ailem taşırız dedi taşımadı. Cesurca diyeceğim bu konuyu... Oyun oynamak istediğimde biz sana bunu oyun için mi aldık valla bilmiyorum laptop fiyatı 10K:oops:
kralını da alsan ısınıyor dostum :( 8k ya i5 10400f rtx 2060 lı sistem rahat toplanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,155
Üyeler
159,892
Son üye
badiron
Top Bottom