Ben bu TT'ye nasıl dava açarım ?

cios

80+
Reaksiyon skoru
34
Az önce TT müşteri hizmetlerini aradım ve Ağustos 2023'e kadar tahatüt olduğunu hemen bozmak istersekte 1100tl vermemiz gerektiğini söylediler böyle bir şey yasal olabilirmi?100 tl verip 12 download 3-4 upload alıyoruz

Az önce TT müşteri hizmetlerini aradım ve Ağustos 2023'e kadar tahatüt olduğunu hemen bozmak istersekte 1100tl vermemiz gerektiğini söylediler böyle bir şey yasal olabilirmi?100 TL verip 12 download 3-4 upload alıyoruz
Sana vaad ettiği hızdan daha azını veriyorlarsa thhye başvurabiliyosun sanırım

Az önce TT müşteri hizmetlerini aradım ve Ağustos 2023'e kadar tahatüt olduğunu hemen bozmak istersekte 1100tl vermemiz gerektiğini söylediler böyle bir şey yasal olabilirmi?100 TL verip 12 download 3-4 upload alıyoruz
Niye taahhüt yaptırdınız ki?

Geçmiş olsun, konumu okuyun belki biraz bilgi edinebilirsiniz.

Kaç aydır kullanıyorsunuz? Tüketici haklarına dava açabilirsiniz. Taahhüt ettikleri hızın yüzde 30 daha altını veriyorlarsa cayma bedeli olmadan iptal etme hakkınız var.

12den sonraki ayların taahhütünü ödemek zorunda değilsiniz diye biliyorum.

Ben de bilindik olmayan bir firmayla 1 yıl sözleşme yaptım ve çok kötü internet, caymak isteyince 700 küsür para istiyorlar ve bu ayın 5'inde THH'ye başvurdum. Konu açtım gelişmeler oldukça güncelleyeceğim takip edebilirsin; Açtığım konu linki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,384
Üyeler
191,084
Son üye
ahmetylcn
Geri