- En İyi Cevap
- 4
@Sadeceogrenmekistiyorum dostum kahkaha emojisi atmanın sebebi nedir?
Yine Turj kawga çıkacak gibi (banlanmam inş)@Sadeceogrenmekistiyorum dostum kahkaha emojisi atmanın sebebi nedir?
Abdullah abi kawgaYine Turj kawga çıkacak gibi (banlanmam inş)
Riskli alandasın gecenin bir yarisi yanliş bir şey olur aman amanAbdullah abi kawga
ban is cold hehehheKonu da bir üye "rtx 2080Ti ve R9 3900x li sistem oyunlar da 500W bile tuketmiyor 600W psu gereksiz" diye saçma bir cümle kurmuştu bende sinirlendiğim için böyle bir argo söz kullandım ama 6 uyarı puanı almayı HAK ETMİYORDUM.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neden 6 uyarı puanı aldım? Ben bunu hak edecek ne yaptım? Adama ağır bir küfür de etmedim ama 6 uyarı puanı aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz geç oldu ama merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Ortadaki yanlışlığı düzelteyim.Konu da bir üye "rtx 2080Ti ve R9 3900x li sistem oyunlar da 500W bile tuketmiyor 600W psu gereksiz" diye saçma bir cümle kurmuştu bende sinirlendiğim için böyle bir argo söz kullandım ama 6 uyarı puanı almayı HAK ETMİYORDUM.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Neden 6 uyarı puanı aldım? Ben bunu hak edecek ne yaptım? Adama ağır bir küfür de etmedim ama 6 uyarı puanı aldım.
Biraz geç oldu ama merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Adam yok etmişşş.Ortadaki yanlışlığı düzelteyim.
Eklediğin 2 görsel birbiri ile bağlantılı değil. Zaten bakınca da bu görünüyor.
6 uyarı puanı aldığın mesaj 16 Temmuz tarihli başka bir hatan ile alakalı.
Raporu yazan ben değilim ama ben olsaydım da benzer bir ceza yazardım.
Benim yazdığım ve senin konuya eklediğin uyarı mesajım ise 17 Temmuz tarihli başka bir konudaki mesajın ile alakalı.
Cezan ise 1 uyarı puanı değerinde ve sadece 7 günlük. Yani 24 Temmuz itibariyle mesajımın olduğu cezanın süresi bitmiş.
Ek olarak;
Adını rapor bölümünde aradığım zaman profilinin 41 kere raporlandığını görüyorum. (41 farklı rapor)
Buna rağmen sadece 8 kez ceza almışsın. Bunlardan 5 tanesi süreli 3 tanesi kalıcı. (Abdullah'ın düzenlediği rapor dahil)
Kalıcı olan cezalarının toplam puanı da 4 (2+1+1)
Adalet konusunda da şunu söylemek istiyorum.
Geçmişinizi çabuk unutuyorsunuz.
Sanki 1-2 ay önce üyelere bol keseden hakaret eden benim.
Üzgün atacaktım yanlışlıkla kahkaha attım.@Sadeceogrenmekistiyorum dostum kahkaha emojisi atmanın sebebi nedir?
Öncelikle yalan konuşmadım, konu gerçekten öyle ama sadece dolaylı yoldan anlattım yani "kalitesiz diye üstlediğim için bu lafı yedim" demedim de direkt "kalitesiz dedim diye bu lafı yedim" dedim ama yalan konuştuğumu düşünmüyorum...Yalan konuşmaktan seni sınırsız banlasam ben mi hatalı oluyorum? "cehalet mutluluğa dönüşmüş" orada 10 tane yorumun toplamı var
Özel mesajlar bölümünde 16 temmuz daki mesaj yoktu (galiba "konuşmadan ayrıl" butonuna bastım yanlışlıkla yani bende tam iyi hatırlamıyorum) ama uyarıya gidip nerede ve nasıl ceza aldığımı gördüm ancak bir "yazık kafana" lafında kalıcı 6 uyarı puanı verilir miydi tartışılır zaten cezam 2 aya düşürüldü o yüzden benlik bir sıkıntı kalmadı.Ortadaki yanlışlığı düzelteyim.
Eklediğin 2 görsel birbiri ile bağlantılı değil. Zaten bakınca da bu görünüyor.
6 uyarı puanı aldığın mesaj 16 Temmuz tarihli başka bir hatan ile alakalı.
Yanlış anlaşılma olmuş diyebiliriz bu arada uyarılar bölümünde nerede uyarı yediğimizi göremiyorduk diye biliyordum ama görebiliyormuşuz.Hakaret etmemeyi öğrenin, kendinize saygı duymazsanız bu ülkenin geleceği ne olacak? Hakaret etmemek için en önemli unsur kendine saygıdır.
Forumdan ceza aldın diye forum adaletsiz mi oluyor? Demek ki adaleti sağlamak için ceza vermişler.
Bilgisiz bir kişi yanlış bir bilgi verebilir, bunu düzeltirsen insanların gözünde taktir alırsın. Hakaret edersen de ceza normal bence. Bu açıdan bakıp adaleti sorgulamalısın. Başkası hakaret edince ceza almıyor mu ki adalet yok diyorsun genç kardeşim.