Jüpiter Bey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Kerim Efe Aygüner
Okulda aynı sınıfta olduğumuz bir kız var. Bana değişik değişik hareketler yapıyor yanımda bulunuyor. Enseme vuruyor , Karnıma dokunuyor ! Canıma tak etti artık zaten sinirli bir insanım bi koycam yumruğu sonra suçlu ben okuldan uzaklaştırma. Bu kız bence benden hoşlanıyor hatta bencesi bile yok eminim Ben masa tenisi oynarken beni izliyordu En çekişmeli anlarda geldi bu arkamdan bir sırtıma vurdu organlarım yer değiştirdi sonrada naber dedi zaten öfke problemim var ben bu kıza sövdüm senin ben …. Diye sonra özür dile dedi lan ilk başta o özür diledi sandım meğer benden dilememi istiyormuş sonra dilemedim tabi gitti Ya ben bu durumdan bıktım ne yapıyım sizce Şimdi diceksiniz ki hocaya söyle yok arkadaş hoca feministin teki erkeklerin şikayetini ciddiye almıyor kızları hep dikkate alıyor beni kaale almaz alsa bile bir şey yapmaz. Ben ona bu davranışların aynısını yapsam eğitim hayatım biter o kadar diyim çünkü kız şaka niyetine beni elliyor Ben tepkide gösteremiyorum çünkü en beklenmedik en savunmasız anlarda yapıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi çekip gidiyor.